English Me pro žáky, studenty a učitele do 31. srpna zdarma

Vydáno dne 26.03.2020

AKTUALIZOVÁNO: Prodloužili jsme možnost pro školy, žáky, studenty a učitele používat naši aplikaci English Me ZDARMA až do konce srpna!



English Me pro žáky, studenty a učitele dočasně zdarma

AKTUALIZOVÁNO:

Školy, učitelé, studenti a žáci nyní mají možnost využívat English Me zdarma až do 31. srpna!

Pokud jste již využili dříve nabízený měsíc zdarma, předplatné jsme vám automaticky prodloužili.

Milí učitelé, žáci a studenti,

rádi bychom vám pomohli v tomto náročném období, kdy byly zavřeny všechny školy a vzdělávání má probíhat ‘z domu’. Kromě toho, že máte k dispozici celé naše stránky Help for English, rozhodli jsme se navíc zpřístupnit naši výukovou aplikaci ENGLISH ME pro všechny žáky, studenty a učitele na dočasně ZDARMA a to bez jakýchkoliv závazků.

Jak získat přístup do English Me zdarma?

  1. Zaregistrujte se (pokud ještě registrovaní nejste) na www.englishme.cz (je nutné zadat e-mailovou adresu, souhlasit s obchodními podmínkami a zvolit si úroveň angličtiny).
  2. V sekci ‘Předplatné’ (v menu pod ozubeným kolečkem vpravo nahoře) naleznete nad klasickými objednávkami možnost Pro žáky a studenty v období uzavřených škol. Potvrďte, že jste žák či student základní, střední, vyšší či vysoké školy nebo učitel, a stiskněte tlačítko Aktivovat.
  3. Aplikaci můžete naplno používat.

Co v English Me naleznete?

Aplikace English Me nabízí obrovské množství možností. Podrobněji jsou popsány zde nebo v průvodci přímo v aplikaci. Proto jen stručně:

Téměř neomezeně aktivit pro všechny úrovně pokročilosti (úroveň si každý nastaví sám).

Možnost učení se slovíček mnoha různými způsoby (překladem, podle fotografií, diktát slov, doplňováním slov do vět apod.) Okruhy slovní zásoby máme u nás předpřipravené, ale hlavní síla aplikace je v tom, že si každý může vytvářet vlastní okruhy z více než 23 tisíc hesel. Slovíčka obsahují nahrávky výslovnosti, často také ilustrační fotografii a množství příkladových vět.

Testy a testové otázky zaměřené na všechny oblasti anglické gramatiky a obrovskou škálu různých lexikálních jevů. Všechny testy obsahují vysvětlení správných i špatných odpovědí v češtině. Jsou proto ideální pro samostudium žáků.

Jednoduchý kurz pro začátečníky, kde jsou ‘polopaticky’ vysvětleny základy angličtiny a jsou doplněny množstvím aktivit a okruhů slovíček.

Jak může English Me sloužit učitelům?

Můžete si vytvořit uživatelskou skupinu, kam se přihlásí všichni vaši žáci/studenti (pomocí přihlašovacího kódu). Všem potom můžete zadávat úkoly a jejich vypracování kontrolovat, prohlížet si jejich výsledky atd.

Můžete žákům vytvářet okruhy slovní zásoby, které se mají naučit. Opět můžete vše monitorovat.

Jakoukoliv aktivitu, kterou si v English Me sami vyzkoušíte, můžete studentům zadat jako úkol. Může se jednat o aktivity speciálně připravené námi nebo téměř neomezené množství cvičení, testů a doplňovaček, které automaticky generuje počítač.

Obzvláště v nižších ročnících ZŠ se může hodit náš kurz pro začátečníky, kde je vše jednoduše vysvětleno a jedná se vždy o krátké a lehce pochopitelné lekce. U nich je vždy také množství aktivit, které si žáci mohou projít sami, nebo také mohou být zadané v systému jako úkol.

Připravili jsme pro učitele stručný návod, jak aplikaci používat: English Me pro učitele.

Nejste si něčím jistí? V English Me najdete podrobného průvodce s popisem všech funkcí. Můžete nám také zavolat v pracovní dny mezi 9:00 a 16:00 na telefon 603 775 994, rádi Vám poradíme.

Přepis bublinkové nápovědy: