Zpátky do školy s English Me!

Vydáno dne 25.08.2020

Tradiční slevová akce, ve které si můžete pořídit naši aplikaci English Me se slevou 25 procent!



Nový školní rok je už skoro tady a my pro vás opět máme naši tradiční slevovou akci BACK TO SCHOOL.

Pokud si v období 25. srpna až 10. září vytvoříte jakoukoliv objednávku (s výjimkou hromadné školní objednávky, ta je i tak za bezkonkurenční cenu), získáváte slevu 25 %! Běžně celoroční předplatné stojí 990 Kč, v době této akce ale zaplatíte jen 742 Kč, nebo dokonce ještě méně, pokud máte na účtu věrnostní kredit z minulé objednávky. Aplikace vás tedy bude stát maximálně 62 Kč za měsíc po dobu jednoho roku.

Pozn.: Sleva platí i na hromadné objednávky, kde nabízíme množstevní slevy již od dvou předplatných. Dvě předplatná v době akce stojí pouze 930 Kč, tj. 39 Kč za měsíc.

Pokud jste se v letních měsících na našich stránkách moc nepohybovali, pak vám možná uniklo, že aplikace English Me má úplně nový vzhled. O tom se můžete dočíst více zde, ale proč si o změnách pouze číst, když si celou aplikaci můžete zdarma a nezávazně celou vyzkoušet? Směřujte na www.englishme.cz a pusťte se do toho!

Už jste své týdenní testovací období využili dříve v minulosti? Nevadí. Součástí této akce je i nová bezplatná týdenní lhůta! Stačí se do aplikace znovu přihlásit pod svým e-mailem a heslem.

Akce je letos delší, než v minulých letech, ale navěky netrvá! Po 10. září se ceny už zase vracejí k normálu.

Pozn.: Podrobné představení aplikace najdete zde.

Přepis bublinkové nápovědy: