Písničky k poslechu i k učení

Vydáno dne 09.09.2020

Na Help for English máme desítky písniček k učení nebo třeba jen k poslechu. Vytvořili jsme pro vás nyní SPOTIFY playlist s více než 50 písněmi z našich stránek.



Písničky k poslechu i k učení

Na naše stránky jsme v průběhu let přidali několik desítek písniček v angličtině. Jedná se o spíše neznámé a určitě neohrané písně, ke kterým jsme svolení k použití dostali od samotných umělců. K písničkám jsme pro vás vytvořili doplňovačky (při poslechu doplníte do textu slova, která slyšíte) nebo jiné podobné aktivity. Po dokončení cvičení máme ke každé písničce český překlad a také okruh slovní zásoby, který se můžete učit přímo zde na Help for English nebo v naší aplikaci English Me, pokud jste jejími předplatiteli.

Na Spotify jsme pro vás vytvořili playlist s více než 50 písněmi z našich stránek.

Pokud jste si u nás písničky prošli, přečetli si text, naučili se slovíčka, můžete nyní už jen pohodlně poslouchat. Při poslechu se vám určitě naučená slovíčka a fráze budou hned vybavovat a lépe se vám uloží do paměti.

Playlist si můžete přehrávat, i když naše písničky ještě neznáte. Pokud narazíte na nějakou píseň, která se vám líbí, můžete si ji hned vyhledat u nás a pustit se rovnou do učení.

Všechny ‘naše’ písničky najdete v sekci Zábava.

Přepis bublinkové nápovědy: