Word of the Day pro začátečníky

Vydáno dne 30.09.2020

Od 1. října spouštíme v naší aplikaci English me! nový seriál článků pro začátečníky – Word of the Day BASIC.



Word of the Day pro začátečníky

od 1. 10. 2020 pouze v English Me!

V našem seriálu Word of the Day již vyšlo přes 1700 krátkých článků. Slovíčka, o kterých jsme ale psali, byla většinou určena spíše středně a více pokročilým studentům. Pro začátečníky na úrovních Starter a Elementary (A1) se ale tyto články tolik nehodily.

Od 1. října proto spouštíme nový seriál, který poběží paralelně s klasickými Slovíčky dne – Word of the Day BASIC. Zde se budeme přímo zaměřovat na začátečníky a každý den se zblízka podíváme na jedno základní anglické slovíčko.

Nový seriál vychází pouze v aplikaci English Me (www.englishme.cz). Zde na Help for English bude nadále každý den zobrazováno pouze klasické slovíčko dne.

V aplikaci tento seriál naleznete stejně jako klasické slovíčko dne v sekci Samostudium nahoře. Pokud máte v aplikaci nastavenou úroveň Starter (A0) nebo Elementary (A1), bude se vám zde automaticky zobrazovat Word of the Day BASIC. Pokud máte nastavenou vyšší úroveň, bude se zde zobrazovat klasické Word of the Day.

V kalendáři Word of the Day si navíc můžete přepínat mezi verzemi CLASSIC a BASIC, takže i pokročilí si mohou přečíst slovíčka z nového seriálu a i začátečníci mohou nahlédnout do původního seriálu pro pokročilejší.

Přepis bublinkové nápovědy: