Naše výuková aplikace slaví deváté narozeniny!

Vydáno dne 08.02.2022

Oslavujte s námi s 30% slevou na všechny objednávky



Naše výuková aplikace slaví 9. narozeniny!

Dne 8. února to bylo devět let, co jsme vám poprvé představili naši výukovou aplikaci Englishme! Od té doby si ji oblíbily tisíce z vás. Po celou tuto dobu jsme aplikaci vylepšovali a přidávali jí nové funkce. Její databáze slovíček, vět a testových otázek se rozrůstá doslova každý den!

Mezi nejdůležitější funkce naší aplikace patří:

Máme tedy narozeniny a slavit budeme celé tři dny. Pokud si v době od 8. února do 10. února 2022 zakoupíte jakékoli předplatné, získáte slevu 30 %.

Nakoupit si můžete pro svůj stávající účet nebo jako dárek pro někoho jiného. Nebo to zkombinujte a k narozeninové slevě získáte navíc skupinovou slevu.

Slevy se u nás sčítají a to platí i v případě studentského předplatného. Pokud máte kartu ISIC, nakupujete u nás vždy se slevou 50 %. Ovšem nyní vám přihodíme ještě slevu narozeninovou:

A nezapomeňte – i během akce vám při nákupu připíšeme věrnostní kredit, přesněji slevu na váš další nákup, která je 30 % z hodnoty zaplacené objednávky.

Máte u nás už předplaceno? I vy můžete akci využít – všechna aktivovaná předplatná se totiž sčítají, takže nepřijdete ani o den.

Pokud jste aplikaci ještě nezkoušeli, můžete si spustit zdarma týdenní zkušební období, ve kterém si budete moci otestovat všechny její funkce (bez jakýchkoli omezení). Stačí se zaregistrovat.

Aplikaci najdete na odkazu www.englishme.cz.

Přepis bublinkové nápovědy: