English Me: Slovíčka, testy a články pro vás

Vydáno dne 10.08.2022

Horká novinka v naší aplikaci English Me! Výběr toho, co se učit, nebyl nikdy jednodušší.



Slovíčka, testy a články pro vás

V aplikaci English Me nyní máme horkou novinku. Zásadně jsme zjednodušili přístup ke třem základním funkcím naší apky. Díky této novince nejenže se mohou uživatelé okamžitě začít učit a nemusí zdlouhavě vybírat další aktivitu, ale navíc mají na očích přehled počtu všech již naučených slovíček, zodpovězených testových otázek a přečtených článků.

Slovíčka pro vás

U nás na Help for English se můžete také učit slovíčka, ale je potřeba si nejprve najít konkrétní okruh slovní zásoby. V English me díky funkci Slovíčka pro vás nemusíte nikdy nic hledat. Jednoduše kliknete na “Vyzkoušet slovíčka” se spustí aktivita na učení a opakování slovíček. V každé aktivitě bude mix několika nových slov doplněný slovíčky určenými k zopakování.

Nová slova k naučení vybírá aplikace ze seznamu doporučených slov pro vybranou úroveň. Tyto seznamy jsme pečlivě sestavili pro každou úroveň zvlášť. Do slovíček k naučení také přibývají všechna slova, která si označíte jako “Oblíbená”. Kdekoliv v English Me (v článcích, ve vyhledávání, v testech a aktivitách apod.) si označením slovíčka (nebo dvojklikem) můžete slovo otevřít a označit srdíčkem. Tím se přidá i do funkce Slovíčka pro vás.

Testy pro vás

Na Help for English máme pro vás zdarma stovky testů s vysvětlením odpovědí. Pokaždé si ale musíte nový test, který jste ještě nedělali, najít. V English me nyní jednoduše kliknete na tlačítko “Spustit test” a aplikace vytvoří aktivitu s deseti různými otázkami (zaměřenými na různé gramatické a lexikální jevy). Přednostně zařazuje otázky, které jste ještě neviděli. Po jejich vyčerpání opakuje i otázky, ve kterých jste v minulosti chybovali.

Články pro vás

Aplikace English Me využívá stejné články, které si můžete zdarma číst i zde na Help for English. V English Me jsme je ale seřadili v tom sledu, v jakém je ideální je číst. Navíc teď nově mnoho článků obsahuje aktivity k procvičení dané látky (cvičení k článkům postupně přidáváme). Pomocí jednoduchého tlačítka “Přečíst článek” se nyní bez jakéhokoliv hledání a listování otevře první doposud nepřečtený článek určený pro úroveň uživatele.

Vyzkoušejte English Me zdarma

Všechny výhody English Me si můžete vyzkoušet zdarma. Při registraci do aplikace na www.englishme.cz získáte týden testování zdarma. Pokud jste již testovací období v minulost využili a bylo to před více než rokem, vstupte do aplikace pod svým e-mailem a heslem. Aplikace vám sama aktivuje další týden zdarma.

Vyzkoušet na 7 dní zdarma

Více informací o aplikaci

Přepis bublinkové nápovědy: