Italki - hodiny konverzace pro každého

Vydáno dne 15.11.2022

Služba italki poskytuje cenově velmi dostupné online hodiny jazyků s rodilými mluvčími a učiteli z celého světa.



Cenově dostupné hodiny konverzace s rodilými mluvčími

Je možné naučit se cizí jazyk jako samouk? Určitě ano. Hlavním problémem, který ale samouci mají, je nedostatek příležitostí mluvit. Italki ale tento problém řeší jednou provždy. A funguje to.

Co je Italki?

Italki je služba, která studentům cizích jazyků (samozřejmě včetně angličtiny) zprostředkovává online učitele. Po registraci (která je zdarma) začnete tím, že si vyberete jazyk, který se učíte. Potom se vám již otevře nabídka učitelů. Vybírat můžete ze stovek (či tisíců) různých učitelů! A co víc, hodiny jsou cenově velmi dostupné. Hodinu konverzace s rodilým mluvčím pořídíte už za cenu 150–250 Kč!

Výběr učitele konverzace

Každý učitel má v italki krátké úvodní video, kde se představí a řekne něco o své výuce. Vybrat si tedy můžete někoho, kdo je vám sympatický, se kterým se vám bude již na první pohled dobře konverzovat.

Výpis učitelů lze filtrovat podle mnoha kritérií.

Potom už stačí projít si nabízené učitele, zhlédnout jejich videa a podívat se na jejich hodnocení (uživatelé dávají hvězdičky i píší komentáře). Pokud narazíte na někoho, koho byste si chtěli vyzkoušet, můžete si objednat jejich hodinu.

Pokud by vás cokoliv o učiteli zajímalo, můžete mu také poslat zprávu a zeptat se, domluvit se na tom, co potřebujete.

Objednávka hodiny konverzace na italki

Objednávka hodiny s vybraným učitelem je velmi jednoduchá záležitost. Stačí párkrát kliknout a hodina je zamluvená. Mnoho učitelů nabízí půlhodiny, třičtvrtěhodiny i celé hodiny. Z jejich kalendáře si vyberete vhodný čas, potvrdíte a zaplatíte. Platí se kartou za každou hodinu zvlášť, ale zakoupit si můžete i balíček více hodin najednou.

Zakoupit si můžete i kredit (třeba zaplatit 2000 Kč předem), abyste nemuseli hodiny platit vždy zvlášť.

Průběh vyučovací hodiny na Italki

Hodiny většinou probíhají přímo v prostředí Italki formou videohovoru. Není tedy do počítače potřeba vůbec nic instalovat. Ve stanovený čas se připojíte a užijete si svoji hodinu. K dispozici je i sdílení obrazovky nebo chat. Obsah chatu po skončení hodiny nemizí, ke všem poznámkám se tak můžete kdykoliv vrátit. Někteří učitelé nabízí i hodiny po Skype nebo Zoom, použít přímo online třídy v Italki je ale nejjednodušší.

Získejte kredit 10 dolarů

Zaregistrujte se do Italki tím, že kliknete na následující odkaz, absolvujte několik konverzačních (či jiných) hodin v celkové hodnotě 20 dolarů (cca 500 Kč) a získejte bonusový kredit 10 dolarů!

Zaregistrujte se do Italki.com

Osobní zkušenost

Službu italki.com jsem důkladně osobně otestoval, absolvoval v posledním měsíci cca dvacítku hodin vietnamštiny (pro začátečníky) a konverzace ve španělštině (pro pokročilé). Celkem jsem si vyzkoušel asi deset různých učitelů. Zkušenosti mám pouze pozitivní, a to jak co se týče učitelů, tak celého prostředí italki. Vše je velmi jednoduché a intuitivní. Všechny absolvované hodiny byly přínosné, zajímavé a cenově velmi příznivé.

Závěrem

Stránky italki.com vřele doporučujeme jako doplněk k jakékoliv formě samostudia. Ideální je např. učit se gramatiku, slovní zásobu apod. na našich stránkách nebo v naší online aplikaci English Me, a k tomu si dopřát jednu až dvě hodiny týdně konverzace v Italki.com.

Shánění konverzačních hodin v cizím jazyce nikdy nebylo snadnější!

Přepis bublinkové nápovědy: