Nové věty v English Me!

Vydáno dne 02.08.2014

Co je nového v aplikaci English Me? Počet vět se více než zdvojnásobil.



Nové věty v English Me

Co je to English Me?

Ještě nedávno jste se v aplikaci English Me mohli učit na cca 6 tisících anglických větách. Ty byly využity buď jako testové otázky, jako příkladové věty ve slovníku, nebo v rámci větných doplňovaček zaměřených jak na slovní zásobu, tak na gramatické struktury či větnou skladbu.

Na English Me se ale pracuje i nyní v letních měsících, a to velmi intenzivně. Nyní se počet vět v aplikaci totiž více než zdvojnásobil! English Me nyní obsahuje… (wait for it, jak by řekl Barney v HIMYM)

Třináct tisíc vět s českým překladem!

Znamená to, že daleko více slov ve slovníčku má nyní i jednu či více příkladových vět. Nově vyhledaná slovíčka tak uvidíte i použitá ve větě a můžete se z nich nechat zkoušet i formou doplňování (nejen izolovaně).

Znamená to také, že větné doplňovačky, které jsou poměrně unikátním prvkem v English Me, nyní nabízí daleko větší škálu vět ve všech úrovních pokročilosti.

Znamená to také daleko vyšší počet vět v rámci tzv. gramatických drilů. Některé gramatické struktury, jako např. předpřítomný čas, si nyní můžete trénovat na doslova stovkách vět. Pár desítek nových drilů jsme dokonce ještě přidali!

Na dalších novinkách v English Me dále pracujeme, aby pro naše uživatele bylo učení ještě efektivnější, příjemnější a zábavnější.

Pokud ještě nejste uživatelem English Me, připomínám, že týdenní testování je pro každého zájemce zcela zdarma. Aplikaci naleznete na www.englishme.cz.

English Me!
Přepis bublinkové nápovědy: