Denní pomaturitní studium

Zdravím, chtěl bych po SŠ nastoupit na denní pomaturitní studium do Lingey. Máte někdo zkušenosti? Zda opravdu se něco naučíte, nebo je to ztráta času atp? Podle jejich rozřazovacího testu jsem se vždycky(zkoušel jsem 2×) dostal na upper-intermediate, což je ale kravina, takovej speaking ani další rozhodně nemám. Spíše uvažuji o pre-int či int. Je možnost se za ten rok z toho pre-int vyhrabat slušně výše? Bojím se, že když vezmu rovnou int, tak ve speakingu či vocabulary nebudu zvládat, ale zase u pre-int se už budu nudit.. Osobně se ale poažuji tak max. za pre-int..Nějaké zkušenosti? Děkuji moc:)

Nevím jak tam, tohle same v Sokratesu bych ohodnotil minus jedničkou na stupnici od nula do deseti. Těžko říct, jestli i tam jen hrabou peníze nebo fakt učej. Možná jo. 

Tím myslíš, že to hodnotíš tak hrozně? Jakto?:)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mettax vložený před 12 lety

Tím myslíš, že to hodnotíš tak hrozně? Jakto?:)

No byl jsem jediný, kdo šel z tama na VŠ s angličtinou, tak 4 lidi tam přes výuku něco dělali i pro zlepšení a zbytek na to úplně kašlal a samé chi chi chi cha cha cha a neumím říct ani Jdu na záchod. Čili tak, prostě lidi co potřebovali být rok studenti. Učitelé popravdě taky na nic, ale zase co měli s takovou třídou dělat.

Ale jak říkám, to bylo tam a jak to je jinde, čert ví.

Zvláštní. Osobně by mi ani tak nevadilo, že tam nikdo nebude chodit, když bude občas možnost s někým potrénovat speaking a budou to učit dobře.V zásadě mi jen jde, abych nedal 21 000,– za to ,že semnou zopakuje pre-int a nepokročím vůbec nikam..:) A nehrabalo ti z toho? Já sice angličtinu opravdu miluju, ale 4 hodiny každý den, aby mi z toho nezačlo mírně hrabat Každopádně moc díky! Musím o tom ještě popřemýšlet..

Angličtina mě hrozně baví a studuju jí (na VŠ i doma) daleko víc než 4 hodiny denně, takže bez problémů. 

Pokud tam je rozřařovací test, tak je to fajn, mělo by to být ok then. Moji zkušenost s učitelama níže, ale jak říkám, já jen zatáh 15k a šoup do jedné třídy. 

Popis: učitelé na nic – rod mluvčí jako učitel naprosto k ničemu, český učitel nebyl učitel (uměl mluvit protože chvíli bydlel v USA) a jeho přístup byl zase velmi dobrý a chtěl nám pomoct (ale na gramatiku či pokročilou slovní zásobu se nemělo cenu ptát) a učitelka na gramatiku (to byla učitelka) učila to co má asi v osnovách, ale (a to platí pro všechny učitele) – je prostě těžké něco dostat z někoho kdo nic neumí – tedy nic nedělá pro to, aby to změnil. A proto co se týče učiva to pro mě bylo velké opakování třeba, protože se to vždycky přizpůsobuje nižšímu průměru, nikdy né premiantům. Co se týče docházky, 3/4 roku to bylo celkem ok, ale ke konci se mi párkrát stalo, že jsem byl sám, tak to jsem byl rád, že jsem zase pocvičil speaking .

Ale jak říkám, tam to může být diametrálně odlišné, zkus se tam zajít podívat, poptat se lidí apod… Každopádně hodně štěstí, já do toho vrazil prachy a pak to stejně raději bulal a učil se doma sám.  

Určitě zkusím! díky:) Když by ještě někdo měl zkušenosti s tímhle studiem, klidně dejte vědět, budu hrozně rád. 

děcka kdyby někoho zajímalo, tak na jazykové škole Pelican je teďka sleva :-D

http://skolapelican.com/…tni-studium/

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.