Help for English

Ochrana osobních údajů

ALL LEVELS Vydáno dne 24.05.2018

Jakým způsobem nakládáme s osobními údaji uživatelů.



Prohlášení o ochraně osobních údajů

Aktualizováno 4. 6. 2018

Provozovatel webové aplikace English Me (dále jen ‘aplikace’) a vzdělávacích webových portálů Help for English , nemcina-zdarma.cz, spanelstina-zdarma.cz, latina-zdarma.cz (dále jen ‘portály’), společnost Vitware s.r.o., IČ 28815858, (dále jen ‘Provozovatel’) se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění a s principy rámcových směrnic Evropské unie pro ochranu dat, zejména se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES.

Shromažďované informace budou využívány především poskytování Vámi požadovaných produktů či služeb, k informování o nových službách a k vylepšování poskytovaných služeb.

Pro ochranu Vašich údajů děláme maximum. Aplikace i portály používají technologii HTTPS. Zároveň používáme aktuální doporučenou technologii na ukládání a šifrování hesel.

Jaké informace ukládáme

Pro registraci je nutné zadat osobní e-mailovou adresu a přístupové heslo. Tyto informace se ukládají za účelem unikátní identifikace uživatele a povolení vstupu do aplikace. E-mailovou adresu provozovatel pro zasílání informací např. o končícím předplatném a další komunikaci mezi provozovatelem a uživatelem spojenou s používáním a funkčností aplikace či portálů.

Pro vytvoření objednávky předplatného aplikace se zadávají fakturační údaje objednatele (konkrétně jméno a příjmení, ulice a číslo popisné, město a PSČ), které se uvádí na faktuře a v účetní dokumentaci provozovatele. Tyto informace se archivují dle zákona.

Aplikace shromažďuje údaje o chování uživatele v aplikaci, vede přehled všech jím spuštěných aktivit, zadaných odpovědí, výsledků apod. Tyto informace slouží pro pohodlí uživatele, mapování jeho pokroku atd. Portály informace o výsledcích testů ukládá pouze u registrovaných uživatelů, u neregistrovaných se pouze anonymně ukládají do statistiky. Provozovatel tyto informace používá pro vylepšování funkčnosti aplikace a portálů. Provozovatel pro tyto účely používá Google Analytics. Údaje pro Google Analytics jsou anonymizované a uchovávají se po dobu 50 měsíců.

Pokud je uživatel aplikace členem jedné či více uživatelských skupin, mohou mít přístup informacím o jeho práci v aplikaci (včetně uživatelského jména/přezdívky, nikoliv však ke skutečnému jménu a příjmení, e-mailové adrese, adrese atd.) další členové skupiny (např. správce skupiny, učitel, rodič atd.)

Další informace, které uživatel poskytuje v rámci svého veřejného profilu na portálech jsou součástí prezentace uživatele na těchto webech. Tyto informace jsou veřejně dostupné všem návštěvníkům. Uživatel je poskytuje dobrovolně a na vlastní nebezpečí. Za případné zneužití těchto informací provozovatel neručí.

Platby platební kartou

Platby platební kartou probíhají prostřednictvím třetí strany přes portál Gopay. Pro uskutečnění transakce provozovatel poskytuje informace o objednávce této třetí straně, konkrétně se jedná o e-mail uživatele, částku objednávky a variabilní symbol.

Výpis osobních údajů

Informace o studijních výsledcích apod. má uživatel k dispozici v přehledných statistikách. Osobní informace v rámci veřejného profilu portálech si uživatel může prohlédnout, aktualizovat či odstranit přímo v tomto profilu.

Veškeré informace, které o uživateli shromažďujeme, si uživatel může stáhnout ve strojovém formátu v sekci Nastavení → Osobní údaje.

Odstranění osobních údajů

Uživatel může kdykoliv odstranit veškeré informace o své osobě z aplikace a z portálů (s výjimkou informací, které uchováváme dle zákona). Tímto nenávratně odstraní celý uživatelský profil, včetně statistik, studijních výsledků apod. Případné komentáře v diskusním fóru, vložená slovíčka či vytvořené okruhy slovní zásoby budou anonymizovány. Pokud má uživatel aktivní předplatné v aplikaci English Me, předplatné bude ukončeno bez možnosti finanční náhrady.

Soubory Cookie

Provozovatel používá soubory cookies, které slouží především ke zlepšení pohodlí uživatelů při práci s webovými stránkami a aplikací, dále také k anonymní analýze návštěvnosti a používání stránek. Uživatel si v nastavení svého webového prohlížeče určuje, zda se cookies na koncové zařízení mohou ukládat či nikoliv. Toto nastavení se považuje za souhlas.




Aplikace pro výuku angličtiny od autorů Help for English!

Učte se s naší aplikací anglicky celý rok za 990 Kč! Začněte na týden zdarma zde.

Pokračovat můžete zde:

ELEMENTARY

Page one x the first page

Jak správně pracovat s číslovkami u ‘očíslovaných’ podstatných jmen?
STARTER

Osobní data

Slovíčka potřebná pro vyplnění základních osobních údajů do formuláře.

STARTER

Cvičení: Čtení časových údajů

Aktivita, ve které si procvičíte čtení digitálních časových údajů.
Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář