*
Help For English - angličtina na internetu zdarma!
English Me
*

Ochrana osobních údajů

ALL LEVELS Vydáno dne 03.01.2018

Jakým způsobem nakládáme s osobními údaji uživatelů.



Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Provozovatel stránek Help for English (dále jen ‘provozovatel’) se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. Provozovatel se zavazuje chránit Vaše osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

Naše stránky můžete využívat zcela zdarma i bez registrace. Registrace je také zdarma, avšak přináší s sebou řadu výhod. Registrací na našich stránkách se k ničemu nezavazujete. Sdělíte nám a ostatním uživatelům pouze ty údaje, které uznáte za vhodné. Pokud se přeci rozhodnete poskytnout nám Vaše osobní údaje, můžete si být jistí, že budou použity pouze za cílem zlepšit Váš pobyt na naší stránce. Provozovatel neprodá ani žádným způsobem nepronajme Vaše osobní údaje nikomu jinému. Provozovatel nikdy bez Vašeho souhlasu nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebude sdílet Vaše osobní data, která nám poskytne online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

Provozovatel na svých stránkách zveřejňuje informace o službách, které nabízí, ale i informace o našich stránkách apod. Všechny tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po našich návštěvnících vyžadovali jakékoliv osobní údaje. Pokud se však chcete zapojit do diskuzního fóra pod svojí přezdívkou, sledovat statistiku svých výsledků v testech, komunikovat s autory článků, nebo posílat soukromé zprávy ostatním uživatelům budete se muset zaregistrovat. V tomto případě je po návštěvnících vyžadována registrace a zadání přístupových údajů, na základě kterých se ověřuje jejich identita a povoluje vstup. Pro registraci je vyžadováno pouze Vaše uživatelské jméno, e-mail a heslo. Poskytnutí těchto dat je nutnou podmínkou pro registraci.

Přístup k osobním údajům

Po přihlášení na Help for English máte možnost aktualizovat a prohlížet údaje v záložce profil. Zde můžete zadat škálu dalších osobních údajů jako je Vaše jméno, adresa, kontakty na Vás nebo Vaše koníčky a sdílet je s ostatními uživateli.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Po zadání jakýkoliv osobních údajů, Provozovatel získává Váš dobrovolný souhlas s uložením poskytnutých údajů do databáze společnosti a k jejich dalšímu zpracování na našich stránkách v souladu s platnými právními předpisy. Všechny tyto informace sdílí každý uživatel dobrovolně a na vlastní nebezpečí.

Soubory cookie ulehčují procházení našeho webu. Používáme je pro ukládání informací o tom, jak jsou naše internetové stránky využívány. Takto dokážeme rozlišit jednotlivé uživatele od sebe a přizpůsobit obsah Vaším osobním preferencím.



Pokračovat můžete zde:

STARTER

Cvičení: Čtení časových údajů

Aktivita, ve které si procvičíte čtení digitálních časových údajů.
STARTER

Cvičení: Čtení časových údajů #2

Aktivita, ve které si procvičíte čtení ‚klasických‘ časových údajů.
UPPER-INTERMEDIATE

Grammar Theme Park: The Environment (B)

Gramatický test, ve kterém se všechny věty týkají nějakého konkrétního tématu, tentokráte je to životní prostředí. Verze B.
Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář

Přihlášení


Menu


Partneři stránek

Anglické učebnice a beletrie s 15 % slevou



Copyright 2005–2018 Vitware s.r.o. | ISSN 1803–8298
Podmínky užívání | Ochrana osobních údajů