Help for English

Insey Winsey Spider - anglická hra pro děti

STARTER Vydáno dne 20.08.2011

Recenze výborné anglické stolní hry pro děti.




Insey Winsey Spider

anglická hra pro děti

 

Verdikt: 90%

Insey Winsey Spider

produktInsey Winsey Spider
popisstolní hra
úroveňzačátečníci, děti 3-6 let
výrobceOrchard Toys
cena*298,- Kč

*Uvedená cena byla platná v den vydání recenze.Ceny se však mohou průběžně měnit.

Ráda bych vám představila jednu ze stolních her pro děti učící se angličtinu, ale vpodstatě i jakýkoliv jazyk, kterou doma s oblibou hrajeme. Kdo má rád jednoduché stolní hry, jejichž hraní netrvá příliš dlouho a nemají složitá pravidla, pro toho je dnešní recenze určena. S touto hrou si děti mohou procvičit anglická čísla, barvy a tvary.

Hra má název INSEY WINSEY SPIDER. Možná také někdo znáte stejnojmenou anglickou písničku pro děti. V písničce se zpívá o pavoučkovi, který leze okapem, najednou zaprší a déšť pavoučka spláchne dolů. Naštěstí přijde sluníčko, které vodu odpaří a pavouček zase může lézt nahoru.

Je to hra z řad výrobků pro děti od firmy Orchard toys (www.orchardtoys.com). Hra je určena maximálně pro 4 hráče a je, jak uvádí výrobce, vhodná pro děti od 3-6 let. Jak jsem již ale zmínila, sama hru s dětmi s oblibou hraji, protože je jedna z mála, kterou můžeme hrát opakovaně, jelikož netrvá nekonečně dlouho.

Podstatou celé hry je mít tak trochu štěstí a dostat svého pavoučka po políčkách nahoru. Políčka jdou do výšky jako okap. Dítě hodí větší kostkou, pavouček popoleze o daný počet políček po okapu nahoru. Posléze hráč roztočí ručičku na "hodinách", které střídavě ukazují obrázek sluníčka nebo mráčku. Pokud se ručička zastaví na sluníčku, pavouček se drží tam, kam dolezl. POkud ručička ukáže mráček, pavoučka spláchne voda na začátek. Vítězem se stává pavouček, který dolezl až na úplný konec.

Insey Winsey Spider

Hra je vyrobena z kvalitního tvrdého kartonu. Děti si podložku, na které jsou nakresleny okapy, složí jako veliké puzzle. Hra je tedy skladná a nezabere moc místa. V balení jsou čtyři plastoví, různě barevní pavoučci. Jsou velcí cca 4x4 cm. Dále jsou přiloženy dvě kostky. Jedna s čísly a druhá s tvary (to pokud se rozhodnete desku otočit a hrát to samé, pouze si děti procvičují tvary). No a nakonec ve hře najdete hodiny s ručičkou a kalíšek na kostku.

Této hře bych ráda dala 90%, protože ji děti snadno pochopí, procvičí si s ní anglická čísla, tvary a barvy. Jelikož je snadná, mohou ji hrát mladší děti se staršími. Hra může sloužit i jako pomocník ve škole pro výuku nebo jako materiál, který mohou děti využít, pokud jsou dříve hotovy se svojí prací a ještě zbývá nějaký čas.

 

Angličtina-hry.czKde je možné si hru v ČR zakoupit?

www.anglictina-hry.cz




Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

STARTER

SHOPPING LIST - anglická hra pro nejmenší

Recenze výborné anglické hry pro ty nejmenší.
STARTER

SONGBOX Vol.1 - anglické písničky pro nejmenší

Recenze skvělého hudebního DVD s anglickými písničkami pro ty nejmenší.
INTERMEDIATE

Quarrel: Slovní bitky na Xbox či iPhone

Recenze skvělé hry pro herní konzolu Xbox 360 nebo iPhone.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Insey Winsey Spider - anglická hra pro děti 2 12027 Od kask poslední příspěvek
před 13 lety