Help for English

Zpátky do školy s 25% slevou

ALL LEVELS Vydáno dne 01.09.2022

Začíná tradiční slevová akce, ve které si můžete pořídit naši aplikaci EnglishMe! se slevou 25 procent!



Nový školní rok je už skoro tady a my pro vás opět máme naši tradiční slevovou akci BACK TO SCHOOL aneb Zpátky do školy. Pojďme si ten začátek školního roku trochu osladit s 25% slevou.

Pokud si v období od 1. září do 10. září zakoupíte jakékoli naše předplatné (s výjimkou školních licencí) a máte zájem o slevu slevu 25 %, stačí v posledním kroku objednávky na www.englishme.cz vložit promo kód:

Běžné roční předplatné stojí 1990 Kč, v době této akce ale zaplatíte jen 1492 Kč. Platit můžete kartou nebo převodem.

Ještě zajímavější je opakované předplatné, které běžně stojí 169 Kč za měsíc. Když použijete slevový kód, budete měsíčně platit jen 126 Kč a tato cena vám již zůstane navždy (dokud předplatné sami nezrušíte). Toto předplatné lze pořídit pouze při placení kartou.

POZOR: Akce se nevztahuje na školní licence, které nabízíme za exkluzivní cenu 6900 Kč na celý školní rok a které umožňují přístup do aplikace neomezenému počtu učitelů a studentů školy.

Studenti mohou studovat ještě levněji

Možná víte, že držitelům průkazů ISIC nabízíme celoročně slevu 50 % (více zde). Jelikož se u nás slevy sčítají, dostanou se studenti v této podzimní akci na cenu 746 Kč za roční předplatné (tj. 62 Kč za měsíc).

Nové předplatné si můžete “nalepit” na stávající

Pokud máte ještě aktivní roční předplatné (klidně i několik měsíců), nově zakoupené předplatné se vám automaticky přičte ke stávajícímu, takže nepřijdete ani o den.

Sdílejte své předplatné

Připomínáme, že naši aplikaci můžete sdílet s rodinou či přáteli. Celkem vás za tuto cenu může studovat až 5 a to už je pak cena vyloženě za hubičku (více zde).

Darujte předplatné jako dárek

Víte o někom, komu by předplatné udělalo radost? Snadno ho můžete koupit jako dárek a předat pak dárkový poukaz, který si pohodlně stáhnete. I tento dárek nyní pořídíte se stejnou slevou (více zde).

Více o aplikaci EnglishMe!

Cena by jistě neměla být hlavním důvodem toho, proč si naši výukovou aplikaci vybrat. Dovolíme si říct, že učení s ní je efektivnízábavné, což potvrzují desítky referencí našich spokojených uživatelů (přečíst si je můžete zde).

Má mnoho velmi unikátních funkcí, a nové vychytávky stále přidáváme. Více v článku Aplikace English Me! (podrobný popis).

U nás nekupujete zajíce v pytli – aplikaci si totiž můžete vyzkoušet na 7 dní zcela zdarma. Stačí se zaregistrovat na www.englishme.cz.



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Back to school

Přání do začátku školního roku 2013/2014.
ALL LEVELS

Naše apka slaví desáté narozeniny!

Oslavujte s námi se slevovou akcí 10+10.

ALL LEVELS

English Me o 30 % levněji s Českými drahami

S věrnostními body Českých drah si můžete pořídit předplatné English Me s 30% slevou.

Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář