jj, sice ne 100% ale taky mam radost ze Marek na nas nezapomnel
Komentáře k článku: Miscellaneous Upper-Intermediate test
Re:
No, určitě na vás myslím… a ještě víc na svoji milou oktávu na gymplu, pro které jsem do dnešní písemky potřeboval přidat ještě několik otázeček na probíranou slovní zásobu.
Re:
No, určitě na vás myslím… a ještě víc na svoji milou oktávu na gymplu, pro které jsem do dnešní písemky potřeboval přidat ještě několik otázeček na probíranou slovní zásobu.
Re: Re:
To je hazký od Vás slyšet že jsme vaše milovaná třída
Re: Re: Re:
Ale vždyť to přece víte, ne?
Re: Re: Re: Re:
No samozřejmě… tak ve škole:)
Já už musím běžet na bus, jede asi za 3min:)
hmmm…moc hezký a poučný, to mi fakt moc nevyšlo…
Re:
souhlasím, 90% u upperů nemívám…
Re:
RESENT se pojí s předmětem (podstatným jménem) nebo s gerundiem. Bylo by tedy I RESENT THEM NOT TELLING ME THE TRUTH.
mam jen 30%…hruza!!!
Měli bychom googlovat „built the tent up“ a také „build the tent up“ nebylo by to spravedlivé k „put the tent up“ které má stejný tvar v minulém čase. Takže to už máme dohromady 6 výskytů k build/built
Měli bychom googlovat „built the tent up“ a také „build the tent up“ nebylo by to spravedlivé k „put the tent up“ které má stejný tvar v minulém čase. Takže to už máme dohromady 6 výskytů k build/built
Re:
šest lidí na celým světě že už to řeklo?
1 chybička se vloudila
Mám malou otázečku, Vaše úroveň na helpforenglish (UPPER) odpovídá CAE,
nebo musím do Advanced ?
Děkuji za odpověď
1 chybička se vloudila
Mám malou otázečku, Vaše úroveň na helpforenglish (UPPER) odpovídá CAE, nebo musím do Advanced ?Děkuji za odpověď
Re:
CAE je ADVANCED. Ale to neznamená, že se na to nehodí materiály UPPER-INTERMEDIATE. Přesné označení není nikdy možné.
right now, i have completed all tests from (starter, elementary, pre-intermediate, intermediate). And this is my first test from this level i have made. 60% quite a good result. But could be better
Fed up with
já myslel,že FED UP OF-otrávený z(2.p.); FED UP WITH-otrávený(7.p.,čím)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.