doteraz sa mi zdalo akoby ma vianoce obchadzali…ked som si pustila tieto pesnicky hned som pocitila, ze prichadzaju aj ku mne!
Komentáře k článku: Vánoční písně na Help for English
doteraz sa mi zdalo akoby ma vianoce obchadzali…ked som si pustila tieto pesnicky hned som pocitila, ze prichadzaju aj ku mne!
toho tady je
opravdu nevim jakou si mam pustit je to fakt hustý
We Wish you a Merry Christmas
Dobrý den přeji ;) Což takhle najít hezčí We Wish you a Merry Christmas?! Myslím, že ta píseň už byla podána i v lepší verzích Tohle mě připadá, jako prozpěvování nějaké partičky po pár punčích
We Wish you a Merry Christmas
Dobrý den přeji ;) Což takhle najít hezčí We Wish you a Merry Christmas?! Myslím, že ta píseň už byla podána i v lepší verzích Tohle mě připadá, jako prozpěvování nějaké partičky po pár punčích
Re: We Wish you a Merry Christmas
ANo, nemůžeme tu jen tak uvést tu nejhezčí verzi, co najdeme. Sehnat svolení umělců není jednoduché. A ano, toto je prozpěvování nějaké partičky. Nemyslím ale, že by to někomu vadilo.
Re: Re: We Wish you a Merry Christmas
Tak nás můžete potěšit svým zpěvem vy Myslím, že by vám to znělo krásně s kytarou ;) Takový vánoční dáreček!! Co vy na to?
Re: Re: We Wish you a Merry Christmas
Tak nás můžete potěšit svým zpěvem vy Myslím, že by vám to znělo krásně s kytarou ;) Takový vánoční dáreček!! Co vy na to?
Re: Re: Re: We Wish you a Merry Christmas
To jsem už zkoušel s velikonoční Peter Cottontail. Výsledek… no, posuďte sama
Re: Re: Re: Re: We Wish you a Merry Christmas
Velikonoční Peter je nádherný, nedám na něj dopustit, takže myslím, že byste se nemusel vůbec stydět. Nakonec Vaši studenti tu už párkrát napsali, že nezapomenutelné hodiny s vámi byly, když jste to „rozbalil“ se svými bubínky a kytarou.
This is beautiful
very very good
super
Díky za pěkné písničky… znám ještě jednu moc pěknou, je to, pokud vím, tradiční skotská písnička Auld Lang Syne, třeba by se líbila i ostatním
super
Díky za pěkné písničky… znám ještě jednu moc pěknou, je to, pokud vím, tradiční skotská písnička Auld Lang Syne, třeba by se líbila i ostatním
Re: super
Auld Lang Syne máme taky…
Tak na tyhle písničky se už dlouho těším, to se mi bude u nich dobře pracovat
Pěkná vánoční kolekce
Přešla právě kolem mě taková myšlenka – kolik písniček, tolik druhů cukroví.
Pěkná vánoční kolekce
Přešla právě kolem mě taková myšlenka – kolik písniček, tolik druhů cukroví.
Re: Pěkná vánoční kolekce
Tak to ne, těch písní je tolik, cukroví bude o něco méně.
Little Drummer Boy – původ
Málokdo ví, že Katherine K. Davis při napsání této koledy si vzala za vzor právě naše české koledy (wikipedie).
Oh Christmas tree
Ještě tu chybí „Oh Christmas tree“.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.