Tomu říkám příjemná výuka angličtiny, s mým nejoblíbenějším seriálem. Jen to skóre už je horší – 50 %.
Komentáře k článku: Grammar Theme Park: Six Feet Under
Tomu říkám příjemná výuka angličtiny, s mým nejoblíbenějším seriálem. Jen to skóre už je horší – 50 %.
Tento seriál neznám (znám akorát Pushing Dasies). To mě ale neomlouvá, abych měl jen 70 procent
mmm 70%, ale beru to…tj já osobně ten název seriálu slyším poprvé
ostuda
Včera jsem si četla článek „DEAL“ a dneska v něm udělám chybu! 50%
Reagovat
Ahoj, příjemné procvičení anglické gramatiky. Díky. Chci se jen zeptat
na otázku číslo 9. Její poslední část …was gay. proč ne …was a gay
?
Děkuji.
Reagovat
Ahoj, příjemné procvičení anglické gramatiky. Díky. Chci se jen zeptat na otázku číslo 9. Její poslední část …was gay. proč ne …was a gay ?
Děkuji.
Re: Reagovat
GAY je nejčastěji přídavné jméno, proto WAS GAY. Jako podstatné ale může být taky, takže A GAY by šlo taky.
Cvičení GTP mě moc baví. Pro tu různorodost probíraných gramatických jevů a samozřejmě pro ta témata. Určitě si každý vybere svá oblíbená. Díky a čím víc, tím líp.
Cvičení GTP mě moc baví. Pro tu různorodost probíraných gramatických jevů a samozřejmě pro ta témata. Určitě si každý vybere svá oblíbená. Díky a čím víc, tím líp.
Re:
Jsem rád, že se tématická gramatická cvičení líbí. Určitě v tom chci pokračovat. I mě víc baví vymýšlet věty, které se něčeho konkrétního týkají.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.