Ohlédnutí za rokem 2016

Vydáno dne 02.01.2017

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…



Ohlédnutí za rokem 2016

Další rok existence našeho portálu Help for English je úspěšně za námi a nyní vstupujeme již do dvanáctého roku společného učení angličtiny.

Statistiky za rok 2016 se podobaly těm za rok 2015. Zaznamenali jsme opět cca 6 milionů návštěv od více než 2,5 milionu uživatelů. Zobrazili jste si přes 25 milionu stránek a strávili tak s námi a našimi články přes půl milionu hodin.

Z celkového počtu uživatelů bylo 140 000, kteří nás navštívili více než 200 krát.

Nejčtenějšími články v roce 2016 byly:

  1. Podmínkové věty: přehled (156 tis. zobrazení)
  2. Minulý čas prostý (past simple) (142 tis. zobrazení)
  3. Předpřítomný čas (138 tis. zobrazení)

V roce 2016 jsme přidali cca 60 nových článků či cvičení, o které se i v tomto roce postarali Roman Svozílek, Lucka Skrčená, Franta Barták a Marek Vít. Nejčtenějšími z těchto nových článků byly:

  1. Zástupné slovíčko SO
  2. Slovíčko dne v English Me!
  3. Would you mind me/my smoking?
  4. Moci, umět, vědět, znát…
  5. Vedlejší příslovečné věty bez slovesa

Váš zájem o náš portál byl pro nás určitě velkou hnací silou a motivací.

Svoje úsilí jsme investovali kromě Help for English také do naší výukové online aplikace English Me. Díky této aplikaci můžeme finančně zajišťovat chod portálu Help for English. Ten tak mohl být i v roce 2016 zcela zdarma pro všechny a zdarma zůstane i v roce 2017.

Děkujeme všem, kdo jste nás v letošním roce navštěvovali a podporovali. Děkujeme všem, kdo se zapojují do diskuzí na našem fóru a pomáhají ostatním uživatelům s jejich nejasnostmi a odpovídají na jejich dotazy. Děkujeme i partnerům našich stránek, především knihkupectví www.englishbooks.cz, kde si i my rádi pořizujeme anglickou literaturu, učebnice, slovníky apod. Díky Englishbooks proběhlo i letos setkání všech fanoušků angličtiny v Berouně.

Přejeme Vám do roku 2017 hodně úspěchů v osobním i profesním či školním životě!

Marek Vít, Petr Hudík a Roman Svozílek

Přepis bublinkové nápovědy: