Help for English

Cvičení: George W. Bush & Kate Bush

Komentáře k článku: Cvičení: George W. Bush & Kate Bush

 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od tinka28 vložený před 14 lety

Vaše stránky jsou naprosto úžasné :-) Testík super, jen jsem se chtěla zeptat, jestli je možnost někde zjistit v čem jsem udělala chybu, protože se mi u vyhodnocení objeví kolik chyb jsem měla a procentuální úspěšnost, ale neobjeví se mi v čem jsem tu chybu udělala.Jsem tu nová,tak jsem možná něco přehlídla nebo dělám něco špatně:-( Předem děkuji za pomoc :-)

Re:

Viz článek ‚Jste tu poprvé?‘

100%, ale u otázky 7 to byla jen trefa, nerozuměla jsem, že jde o číslo :-( , jinak poslechový testíky jsou supr, je to změna oproti jen učebnici.

chybka

:-D 1 chybka, u třetí otázky mi výslovnost nějak splývala. Ale i tak skvělé testy. Díky za ně. :-D

no cybička se vloudila, zase :?

Už Vám to povedali mnohí,

ale aj napriek tomu: obrovská vďaka za tieto stránky, Marek!
A z mojej strany vďaka za možnosť počúvať a zároveň čítať text, vidieť výslovnosť a preklad!
Angličtinu som hodila do kúta po zistení, že ak aj by som možno zo seba niečo vytisla (po dvoch absolvovaných kurzoch EN), ale žiaľ, odpovedi rodeného Angličana neporozumiem, čo sa rozkrájam!
V esperante, ktoré som sa od začiatku učila na posluch, problémy nemám žiadne!
Teraz som si dala záväzok, že každý deň si trošku popočúvam a poprečítam na Vašich stránkach a snáď sa na mňa čosi viac nalepí…
Budem veľmi rada, keď nájdem na Vašich stránkach veľa testov :-D – zatiaľ som len v prvej kapitole pre začiatočníkov :-D :-D :-D

?Dotaz?

Is a surname Bush? A co je Washington? To se bere jako firstname? Nebo jak to je? Nebo musím říct něco jako: Have you any middle name?

JEEJ

že 100 % :-) :-) :-)

dve chyby :oops:

abozenka

Skvělé pro nás začátečníky,myslím ,že poslech je to nejtěžší. :o

Skvělý testík

Alespoň jsem zjistila, že poslouchat je mnohem horší než číst. :? his a her Tam prostě rozdíl neslyším i když to poslouchám pořád dokola.

100% výborné cvičení!!

1 chyba

tak tohle mi dalo zabrat,ale 100% :)

Výslovnost není namluvená rodilým mluvčím proto jí je špatně rozumět. Pokud ano, je to kvalitou nahrávky. Znaková sada v tipech je u mě divná, mám tam téměř samé otazníky.

Špatně rozumět? Já mám nahrávky čisté a srozumitelné.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.