Help for English

Knižka v Anglickém jazyce

 

Dobrý den jakou knížku by jste doporučily pro mírně pokročilého začátečníka v angličtině? Žánr by mohl být buď komedie nebo fantasy děkuji za vaše návrhy

Tak to je hodně obsáhlá otázka – především snad jde o to, co baví toho mírně pokročilého začátečníka, ne? A myslíte „plnohodnotnou“ literaturu ve smyslu nezjednodušenou četbu, nebo právě tu zjednodušenou?

asi tu zjednodušenou :) abych to dokázal přečíst

V tom případě najeď na englishbooks.cz a vybírej! :-)

Anebo na foru v „Ostatní“ je vlákno s vyzkoušenými knížkami včetně jejich obtížnosti…

edit: vlákno se jmenuje „Nezjednodušená literatura podle obtížnosti“

A nějaký návrh :D ?

Já jsem se studenty četla třeba Piráty z Karibiku, to je lehké. Nebo si vyber knížku, kterou znáš už v češtině, a začni ji číst v angličtině… Podle mě tohle pomáhá, protože můžeš vlastně číst knížky o úroveň výš, než na kolik se cítíš… pohání tě to dopředu. :-)

ti Piráti z Karibiku to je dobrý nápad. akorát bych potřeboval poradit jestli neznáte stránku ze které by mě to došlo do 2 týdnů klidně i použité ale odjíždím pryč na začátku prázdnin a chtěl jsem si knížku vzít sebou

dobré už jsem to našel ale je to bez mp3cd je to k něčemu to cd ?

Pokud se chceš zdokonalovat i v poslechu… já bych to brala i s CD… :-)

Ale záleží na tobě…

hmm tak to je špatné :(

Prosím tě, vždyť můžeš první knížku mít bez CD a ty další už pořizovat / půjčovat s CD, není to konec světa :-D

:) asi se zeptám jestli by to stihli poslat a uvidím :) a vám děkuji za radu. Nebude vadit když se na vás obrátím ještě popřípadě s nějakou radou ?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.