Help for English

příprava na FCE

 

Prodám učebnici Objective First Certificate Self-Study Student's Book a praktické testy First Certificate Practice Tests Plus 2 With Key + CD Pack. Pořizovací cena 905 Kč. Koupené loni, vypadají jako úplně nové, ani jsem do nich nepsal. Když budete mít zájem, tak se ozvěte a domluvíme se dál.

Kolik by byla současná prodejní cena?

Nabízím učebnici First Certificate Masterclass Student's book. Učebnice je úplně nová, takže ve výborném stavu, nepoškozená. Je určena k přípravě na FCE. Autorem je Simon Haines a Barbara Stewart.

Cena 450 kč

Případné dotazy pište na Akcenile@seznam.cz

Vámi nabízenou učebnici – First Certificate Masterclass Student´s book – lze na netu sehnat za Kč 491,–

Měla bych zájem o vámi nabízené učebnice. Jakou částku byste za ně chtěl? A jak uskutečnit prodej? Jsem z České Třebové

Prodám knihu M. Spratt: Successful Use of English for First Certificate, vyd. Oxford University Press, 1990 – za 150 kč

Prodam First Certificate Practice Tests with key (Thomson). Autor – Charles Osborne. Temer nova, nepouzivana. Puvodni cena: 400,–. Nyni: 300,– Kc.

Dale First Certificate Language Practice with key (MacMillan). Autor – Michael Vince. Temer nepouzivana. Puvodni cena: 408,–. Nyni: 300,– Kc.

Dale Grammar and Vocabulary for First Certificate with key (Longman). Autor: Luke Prodromou. Puvodni cena: 38,– AUD. Nyni: 450,– Kc.

+ Bonus ZDARMA: New Success at First Certificate (Oxford University Press). Autor: Robert O'Neill.

Kontakt: english08@seznam.cz

Prodám FIRST CERTIFICATE PRACTICE TESTS PLUS 2 with key + CD pack. Autor: Diana L. Fried-Booth. Psala jsem do knihy tužkou (lze vygumovat, ale poznámky a slovíčka se mohou hodit i vám ,) původní cena: 400 kč, MOJE CENA: 250,–)
kontakt: nava@email.cz; místo předání: Praha (jinam lze zaslat na dobírku)

Dobry den, shanim ucebnici GRAMMAR AND VOCABULARY FOR FCE. Pokud by ji nekdo chtel prodat. Pripadne nabidl nejakou jinou ucebnici zamerenou na slovni zasobu k FCE. Ozvete se prosim na email: luciffe@centrum.cz; jsem z Prahy

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.