Help for English

Tydeni kurz anglictiny

 

Ahoj
zamestnavatel mi nabidl zaplaceni kurzu tydenni anglictiny – coz je od nej chvalihodne. S anglictinou jsem zacal pred 4 roky, predtim jsem nikdy anglictinu nestudoval. Meli jsme zaplaceny rocni kurzy (mimo prazdnin) 1,5 h tydne. Momentalne mam celkem slusne znalosti ohledne gramatiky, ale klasicky je neumim vyuzit v mluveni.
Chci se zeptat, doporucili byste mi nejaky tydeni kurz v CR nebo zahranici, ktery se Vam libil a pomohl vam v komunikaci?

Ahoj, byla jsem na intenzivním kursu Hampson a můžu ti ho určitě doporučit /já jsem jela na doporučení známé, byla jsem nadšená – už jsem byla 3×… :-)/. Veškerý aktivity probíhají od rána do večera v angličtině /myslím od úrovně pre-intermediate/, takže na rozmluvení super. Já osobně jsem do té doby měla minimum příležitostí mluvit s někým anglicky /kromě 1,5 hod týdně v kurzu/ a potřebovala jsem se hlavně zbavit obav z mluvení…

Vyborne, uz jsem si je nasel
Diky
Nikdo dalsi?
PS: ktery bys doporucovala, asi nejlepe o prazdninach
http://www.hampson.cz/…/1/7/3/A9478

Mám vyzkoušený : Language to go, Naturally English a Total English. Z nich se mi, co se týká materiálů, probírané slovní zásoby atd.,nejvíc líbil Total English. Jinak lektoři, organizace, prostředí atd. bylo v pohodě pokaždé. Na žádným prázdninovým kurzu jsem nebyla, takže těžko říct…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.