Help for English

emule

 

Dobry den, chcela by som sa VAs spytat, ci niekto poznate e-mule???
Dakujem

Ano, je to úžasný program… Na jeho oficiálních stránkách si ho můžeš stáhnout a je tam i dost obsáhlá nápověda k němu, která je dokonce i v češtině. Ty stránky jsou http://www.emule-project.net/

Ahoj Pilda a mozes mi prosim tapovedat, ako si to mozem stiahnut??Ja som to uz skusala a mi to nejde a pocula som ze aj tam sa ucit anglictina, cez hry a tak.

Jestli myslíš jak stáhnout program, tak na těch stránkách klikni v menu na „Downloady“ a tam si stáhni soubor co je u něj „Instalátor v0.47c“. Pokud ti jde o stahování v tom programu, tak ten program musíš nastavit, třeba pomocí průvodce co se sám spustí při startu a pak dát hledat a najít co potřebuješ.

Ale nejsem si jistý, zda je to přesně to co sháníš, je to program na sdílení souborů, to znamená, že si můžeš od lidí stahovat něco co mají v počítači a lidi něco od tebe. K výuce angličtiny se to sice dá využít, ale ne jako samotný program, ale spíš, že si tam něco stáhneš k té výuce. Dají se tam stahovat ale převážně věci psané výhradně třeba anglicky. Něco anglicky českého se dá sehnat spíš pomocí sítě DC++.

A to je co ???TA sit DC++???

No to je síť, kam se připojují lidi a mohou tak mezi sebou sdílet soubory. Oproti Emule je hlavně rozdíl, že na DC++ se člověk připojuje na tzv. huby, které si může vybrat a to má v praxi výhodu, že pokud je ten hub český, tak na něm jsou převážně Češi. Lze se připojovat na víc takových hubů (serverů) a na každém jsou tisíce uživatelů, takže materiálů tam je fakt dost (BTW třeba na hubu Best of all hubs je teďka sdíleno 382 TB dat!). Je to trošku složitější na pochopení a nastavení, ale na internetu je spousta návodů, zkus si něco najít na www.google.cz třeba. Hledej třeba DC++ NÁVOD. Lze k tomu použít velké množství programů, ale podle mě je nejlepší StrongDC++.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.