Help for English

Do nového školního roku s Help for English

Komentáře k článku: Do nového školního roku s Help for English

 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od dara11 vložený před 14 lety

help

Je mi mírně ouzko, je mi přes 50 let a jelikož mám vnoučata a dceru dáááleko ve světě, tak se chci pokusit něco málo naučit, ať nejsem úplně tupá babička, tak mě raději přehlížejte, jinak by jste se asi váleli smíchy. Přeji vám hodně úspěchů a děkuji, že mě tady budete snášet. Za 3 měsíce letím za dětma a budu ráda, když někomu vysvětlím, že jedu tam a tam :oops: Všem moc děkuji za možnost pokusu :shock:

Re: help

Dobrý den Daro, není důvod ke smíchu ani k přehlížení.
Rozhodně nebudete tupá babička. Hodně štěstí při učení i při cestě za dětmi.

Všechny vás zdravím v novém školním roce

Doufám,že tu budu častěji než o prázdninách – a to jsem si myslela, co všechno za ty dva měsíce dohoním :oops: .Vítám novou babičku, ať je nás tu pořád víc :-)

Pozdrav všem, babičkám zvlášť

Tak už je zas po prázdninách :D… ať se Vám všem daří, nejen v učení se angličtiny! Daro, chci Tě taky povzbudit! Máš k učení velikou motivaci, a to je nejdůležitější!!! Na věk nehleď :) … hodně štěstí!

Re: help

Daro neblázni!! Jaká babička! Já už mám taky půl století za sebou a neberu to jako nějaký handicap. Jsme v nejlepším věku. Ještě při síle a navíc už obohaceni o spoustu životních zkušeností. Takže hlavu vzhůru a přijmi prostě novou výzvu)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.