Help for English

Jak se připravit na CAE

 

Pomalu se začínám připravovat na CAE a přemýšlím, ze kterých knih se budu učit. Uvažovala jsem nad tímto: Slovní zásoba: Oxford Word Skills Advanced; English Vocabulary in Use Advanced; Oxford Word Skills Idioms and Phrasal Verbs. Gramatika: EGU; Grammar and Vocabulary for Cambridge Advanced and Proficiency (myslíte, že je dobrá? K Destination C1/C2 mám trochu odpor a tak řeším jestli mi stačí toto).

Dále samozřejmě nějaké cvičné testy, hodně čtu knihy v originále a poslouchám. Myslíte, že by to mohlo stačit? Co my ještě dělá starosti je WRITING. Neznáme někdo nějakou stránku či knihu, kde je napsáno jak psát třeba Article, Essay a kde jsou třeba různé fráze atd? Děkuji za radu i za Vaše tipy jak se připravujete vy.

Koukám, že se na CAE asi nikdo nepřipravuje :-(

Ahoj,

připravuju se připravuju na CAE a knihy, které jsi uvedla, se mi zdají moc dobré. Sama se zatím učím z Angličtiny pro pokročilé 1 a 2 a z Destination C1 a C2, abych si rozšířila slovní zásobu. Potom možná použiju i ty knihy, které jsi jmenovala. Předpokládám, že je to práce a učení nejméně na jeden rok. :-)

K Writing materiály také nemám, také bych byla ráda za nějaký tip.

Posílám své oblíbené stránky, kde si stahuju denní cvičení na fráze či idiomy: http://www.flo-joe.co.uk/…nk/pverb.htm http://www.splendid-speaking.com/cae.html http://www.bbc.co.uk/…t_hats.shtml http://idioms.thefreedictionary.com/ http://www.ihbristol.com/…ercises/esol

A kdy plánuješ skládat zkoušku?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Majulis vložený před 12 lety

Koukám, že se na CAE asi nikdo nepřipravuje :-(

Ono se v podstatě to samé diskutovalo zde (před 18 dny) a zde (před 1–7 měsíci) – obě dvě vlákna jsou na první stránce topicu “Jazykové zkoušky, maturita…” a je to trochu tiring psát pořád dokolečka to samé. :-?

Uz jsem to tady psala i jinde, dobre jsou stranky examenglish.com, propadne se daji stahnout vzorove testy primo na strankach Cambridge. Na psani mi pomohlo englishclinic.cz, protoze si myslim, ze dokud si to clovek nezkusi sam napsat tak si stejne nemuze byt jisty, ze to zvladne spravne…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.