IN CASE

Použ´vianie tejto spojky poznám..čo mi ale nejde do halvy, je to, že kedy saza nou može pužit buduci cas…

Vačšinou je to gramaticky to site ako if… Call me in case you need me…ale google mi nasiel 5mil. vyslekdov pre frazu “in case i WILL need it”..ako je to možne?

A ešte jedna otázka..:) prečo vidím často than “most people” ked by malo byť than “most of the people”..ci?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od romans2 vložený před 13 lety

Použ´vianie tejto spojky poznám..čo mi ale nejde do halvy, je to, že kedy saza nou može pužit buduci cas…

Vačšinou je to gramaticky to site ako if… Call me in case you need me…ale google mi nasiel 5mil. vyslekdov pre frazu “in case i WILL need it”..ako je to možne?

Mrkněte na článek zde.

Google najde, co někdo někdy někam napsal.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od romans2 vložený před 13 lety

A ešte jedna otázka..:) prečo vidím často than “most people” ked by malo byť than “most of the people”..ci?

Most people can speak English. – většina lidí (na Zemi) umí anglicky. Je to obecná informace. Pokud to jméno už nějak specifikujete (the, my, atd. viz determinátory), pak už musíte použít most of (Most of the people (I know) can speak English. atd.)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.