Prosba o překlad

Dobrý den, nevím jak mám přeložit tyto dva odstavce. Najde se tu dobrá duše, která by byla ochotná je přeložit? Předem děkuji.

BBT je dobrý sitcom a opravdu Sheldon je zde luxusní, ale mě víc bavilo HIMYM. Tam byla každá postava velmi kvalitní. Samozřejmě nejlepší byl Barney. Mojí vášní jsou Simpsonovi, protože ti mě nikdy neomrzí a můžu se na ně dívat pořád dokola.

Dřív jsem sledoval formule. To ještě v dobách MS, ale teď mě nějak nebaví. Většinou u nich usnu. Motorky jsem nesledoval skoro nikdy. Ani jezdit mě na nich neláká. RAR mě docela baví. Pokud mám něco sledovat v televizi, tak jsou to převážně LM, atletika a jakékoliv kolektivní sporty. Snad nám to sluníčko už vydrží.

Asi těžko, protože tenhle způsob práce tady nemá podporu. Zkus to přeložit sám a pak se jistě najde někdo, kdo to zkontroluje, případně opraví. Za případné chyby se opravdu nikdo stydět nemusí.

Nevím, jestli je to zrovna tenhle případ, ale nechat si překládat nebo vypracovávat úkoly od jiných opravdu není dobrá cesta, jak se zdokonalovat v učení cizího jazyka.

Plně chápu a respektuji váš přístup a souhlasím, ale omylem jsem si zapsal angličtinu jako předmět na VŠ, bohužel potřebuji z ní kredit, abych mohl ke státnicím. Opravdu nemám tušení, jak bych to přeložil, protože jsem němčinář a ani nevím, kde jinde by mi to někdo přeložil. Do zítra to musím mít a nevím jak dál. Nevíte, kde by mi to někdo přeložil? Klidně si to i zaplatím, to mi nevadí.

Tak zase nechce žádné dlouhé texty. :-). (FOUND GUILTY)
Tak třeba:
BBT is a great sitcom and Shelden is just awesome but I found HIMYM more enjoyable. Every single character was simply great. The best of them was obviously Barney. My passion is the Simpsons, it never gets old and I can watch it over and over again.

I used to watch Formula One. In the day of World Championship but I don't find it enjoyable anymore. I have never been into motorcycles, I am not excited to ride them either. I quite like RAR. If I were to choose what to watch, I would go for LM, athletics and other team games.

p.s.: Nechal jsem ty zkratky,abych je špatně nedešifroval.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od swimmer vložený před 13 lety

Tak zase nechce žádné dlouhé texty. :-). (FOUND GUILTY)
Tak třeba:
BBT is a great sitcom and Shelden is just awesome but I found HIMYM more enjoyable. Every single character was simply great. The best of them was obviously Barney. My passion is the Simpsons, it never gets old and I can watch it over and over again.

I used to watch Formula One. In the day of World Championship but I don't find it enjoyable anymore. I have never been into motorcycles, I am not excited to ride them either. I quite like RAR. If I were to choose what to watch, I would go for LM, athletics and other team games.

p.s.: Nechal jsem ty zkratky,abych je špatně nedešifroval.

Díky, moc si toho vážím.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.