He's a trip (co je tím myšleno?)

Zdravím, včera jsem se setkal s větou HE'S A TRIP. Trochu mě to zaskočilo, jelikož jsem se s tím setkal poprvé. Tak jsem trochu hledal a zjistil jsem, že slovíčko TRIP se nechá použít pro člověka, který je neuvěřitelně zábavný, legrační (ang. definice: a person who is really funny in a crazy way). Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli je větou HE'S A TRIP myšleno něco jako ON JE SRANDISTA, ŠOUMEN nebo tak něco, nebo jestli to znamená úplně něco jiného. Chtěl jsem se ještě zeptat, jestli se toto spojení používá často či nikoliv.

Vyznam jsi pochopil celkem spravne. Co se pouziti tyce: je to slang, takze bezne pouzivane to rozhodne neni (ja to jeste nikdy neslysel).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel vložený před 13 lety

Vyznam jsi pochopil celkem spravne. Co se pouziti tyce: je to slang, takze bezne pouzivane to rozhodne neni (ja to jeste nikdy neslysel).

Myslel jsem si, že to zřejmě nebude časté spojení, jelikož jsem se s tím setkal poprvé. Spíš bych čekal HE'S FUN, HE'S FUNNY, HE'S CRAZY, HE'S HILARIOUS apod. Díky za odpověď.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.