Starcraft 2 vocabulary

Zdravím, fanúšikovia tejto hry určite z názvu topicu odhadli o čo ide, vzhladom na to že si chcem prejsť príbeh datadisku Heart of the swarm pre ktorý nemám ale dostatočne dobrú slovnú zásobu by som potreboval niečo ako vocabulary ktoré by mi pomohlo pri preklade aby som si pri každej vete nemusel hru stopnúť a vyhladávať význam slov, vedel by mi niekto poradiť aký okruh slovíčok by som sa mal naučiť popr. existuje niaky fanúšikmi vytvoreny slovník? hladal som ale nenašiel som nič, vdaka.

nevyjadril som sa asi najpresnejšie, možno nič také ako wordlist pre hru neexistuje ani od fanúšikov, ale aspoň radu z akého slovníku by som sa mal učiť ktorý sa najviac približuje slovnej zásobe v tejto hre? dakujem

Nemyslim, ze by tam byl zapotrebi nejaky specialni okruh slovicek, i kdyz urcite se tam vyskytnout slova, ktera ve slovnicich nejsou uvedena (nove vznikla, slangova – unikatni pro tu hru – ZERG atd..). Pokud si vsak to slovicko parkrat ve slovniku najdes (Urban Dictionary trebas), tak si jej nadobro zapamatujes ;)

Takže len zapracovať na slovnej zásobe nič viac :) teda díky :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Peter vložený před 12 lety

Takže len zapracovať na slovnej zásobe nič viac :) teda díky :)

Jasne, hry jsou skvelym zpusobem jak se naucit slovicka/fraze- stale se opakuji a zapamatovat si je je potom snadne ;)

a ešte je to lepšie ak je príbeh srdcervúci že ? :D viď sám velký Starcraft :D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.