Opakovanie podobných konštrukcií v eseji

Ahojte, ospravedlňujem sa, ak som to zle zaradila, alebo to tu už je.

Neviem si poradiť s tým, že v eseji – opis osoby sa mi stále opakujú podobné konštrukcie – She is … She is, párkrát som to nahradila napr. Her…is alebo menom… ale už som z toho zúfalá.. neviem, ako to upraviť.. Neviete poradiť, ako na to?

Napiš přesněji příklady vět, které chceš přeupravit :-)

No asi najväčší problém je to, že aj keď nie som začiatočník, moja angličtina stále tak vyzerá, napr, rozsah slohu je 220 slov alebo podobne a ja som po 4 vetách stratená – lebo tie vety sú stále také primitívne, jednotvárne. No na úpravu by to chcelo asi celý sloh :-D ale čo už… napr. v úvode keď tu osobu predstavím, tak mám problém už aj pri vete She is medium-height and slim. Ešte by sa možno dalo že jej postava je taká a taká… ale aj Her… mám skoro všade … Viem, že je to trápne… takéto základné veci neviem prerobiť… idem ešte niečo poskúšať

Klidně se nám pak s výsledkem pochlubte, nemusí to být tak zlé, třeba jste k sobě jen příliš kritická. :-)

Pokud vám Váš jazyk připadá jednoduchý zkuste používat (jestli nepoužíváte) kolokační slovník – např. ozdic.com, minimálně do slovní zásoby to úroveň zvedne značně a Thesaurus – slovník synonym.

Gramatické konstrukce halt musí člověk znát, zkuste sem dát nějaké určité věty, možná poradíme. A souhlasím s Luckou. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.