Francouzský seriál

Ahoj vsem, snad nebude vadit, kdyz tady budu otravovat s francouzstinou:-). Chtela jsem se zeptat, jestli byste nedoporucili nejaky serial ve francouzstine, nejlepe s kratkymi dily (20–30 min)? Proste neco jako Pratele, How I met your mother… nebranim se ani delsim serialum, ale prece jen ten 20 minutovy si muzu pustit kazdy den, na hodinovy serial uz si tolik casu nenajdu. Chystam se na zkousku ve FJ uroven B2. Diky.

Tady je seznam seriálů, seřazený podle popularity od Frantíků, snad si mezi nimi něco vybereš. Ještě se můžu optat svých známých, na co koukají… bonne chance avec ton examen! 

http://www.senscritique.com/…aises/210486

A co třebas nějaký seriál předabovaný do FR? Např. právě How I met your mother? Zkus www.amazon.fr, určitě něco pěkného najdeš…

Jo, to mě taky napadlo – jen se těmi americkými/brit­skými možná ochudí o FR reálie… 

Takže zatím tři tipy nejoblíbenějších francouzských seriálů:

Les revenants
Engrenages
Maguy

Dekuju moc za tipy, z toho uz urcite neco vyberu. S tim dabingem me to taky napadlo , ale Lucka ma pravdu, ty francouzske realie by mi chybely, takze chci zkusit vylozene FR serial. Nasla jsem jeste dalsi zajimavy serial: Un village francais.

Další tip: Fait pas çi fait pas ça.

Une serie policiere, assez populaire: Braquo. Puis No limit avec Vincent Elbaz. 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.