Do USA rovnou po hlavě!

Ahoj, Chtěl bych se s Vámi podělit o můj budoucí zážitek a případně od Vás dostat nějaké rady. Mám starší sestru, která byla v USA dvakrát jako dozor a vedoucí dětí táboře. Tábor se koná 3 měsíce v oblasti lesů, chováte zvířata, večer sedíte u táboráku, spíte ve stanech, prostě takový ten klasický americký tábor z filmů. Sestra mi už dlouho slibovala, že mě jednou vezme s sebou, a letos se to stane skutečností. Moje znalost angličtiny je něco mezi B1 a B2, spíše k té B1. Základní fráze ovládám, rozumím takřka všemu a když ne, chytám se záchytných bodů a domyslím si to. Celé tři měsíce budu jen ve společnosti stejně starých (14–15 let) a dospělých Američanů. Trochu se bojím, ale to k tomu snad patří. Rád zkouším věci a to, že se spletu, udělám chybu, nebo neporozumím, mi nevadí. Myslíte, že mám šanci se v angličtině zlepšit aspoň na B2 (nemám rád tohle označování, jenom pro upřesnění)? Abych byl schopen o věci diskutovat? Vést plynulý rozhovor? Na jazyky talent mám, což mi snad pomůže. Jakou máte zkušenost Vy? Budu rád za každou odpověď! Postupně budu dodávat mé nové zážitky, přímo z místa ovšem nic nenapíšu, budu totiž odříznut od všech moderních technologií Děkuji žijte s Láskou 

V anglicky mluvící zemi se vám zásadně zlepší poslech (porozumění) a plynulost mluvení. Ale nesmí tam být žádný Čech, prostě i kdybyste řval česky, že všechny postřílíte, nikdo Vám nesmí rozumět. To Vás donutí. 

Tak nějak to tam bude Děkuji za komentář

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.