Ahoj dnes jsem psala maturitu z anglického jazyka a nejsem si jista jak bude moje práce ohodnocena, nevsimla jsem si toho ze v zadani bylo ze jsem zameskala hodiny anglickeho jazyka a ja misto toho napsal neco jineho viz. ma prace. Nevite jak by tohle mohlo byt ohodnoceno. A vadi hodne skrtancu v praci?
Zadani: Jste na kurzu anglického jazyka v jazykové škole ve Velké Británii. Několik dní jste nebyl/a ve škole a zameškal/a jste několik vyučovacích hodin anglického jazyka. Rád/a byste si doplnil/a probranou látku, než půjdete zpět do školy. Rozhodl/a jste se požádat o pomoc svého spolužáka Nicka. Napište Nickovi e-mail v rozsahu 60–70 slov, ve kterém: sdělíte, proč píšete; vysvětlíte, proč jste nebyl/a ve škole; požádáte alespoň o dvě informace k doplnění učiva (např. lekce); mu navrhnete, jak vám může informace předat.
Má práce:
Hi Nick, I´m writing you because I´m in the United Kingdom. I´m studing the English language in the school in London. So that´s why I was not at the school. I would like to ask you for some information from our school. Can you send me some topics from economy and your notes from Czech? Can you send it to my email?
Take Care

Vloženo před 12 lety