Maturita

Dobrý den ,potřeboval bych pomoc jsem ve 3 ročníku na střední škole a za rok mě čeká maturita z anglického jazyka ,bohužel mé znalosti jsou v kritickém stavu a vím s jistotou že bych maturitu určitě nedal ,proto se obracím na Vás a doufám ,že by jste mi mohli poradit jak bych se co nejrychleji naučil anglicky.Chtěl bych se učit spíše sám doma hlavně přes prázdniny, od září bych si domluvil nějaké to doučování ,nicméně chci co nejlépe a nejefektivněji využít ty dva měsíce do začátku školy abych se alespoň trochu připravil ,děkuji za Vaše názory a čas.

Už to, že jste na těchto stránkách je dobrý start. Tady na HFE najdete vše potřebné pro vaší přípravu k maturitě a pak už záleží hlavně na vaší vůli a vytrvalosti, kolik času a úsilí budete studiu angličtiny ochoten věnovat. Přeji hodně zdaru.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lubos77 vložený před 12 lety

Dobrý den ,potřeboval bych pomoc jsem ve 3 ročníku na střední škole a za rok mě čeká maturita z anglického jazyka ,bohužel mé znalosti jsou v kritickém stavu a vím s jistotou že bych maturitu určitě nedal ,proto se obracím na Vás a doufám ,že by jste mi mohli poradit jak bych se co nejrychleji naučil anglicky.Chtěl bych se učit spíše sám doma hlavně přes prázdniny, od září bych si domluvil nějaké to doučování ,nicméně chci co nejlépe a nejefektivněji využít ty dva měsíce do začátku školy abych se alespoň trochu připravil ,děkuji za Vaše názory a čas.

Já za sebe doporučuji program EnglishMe – sám ho používám už několik měsíců a je to hodně znát.

Samozřejmě je to potřeba kombinovat klasicky s četbou, poslechem, sledováním filmů… + výklad gramatiky / výslovnosti / slovní zásoby tady na Help For English. EnglishMe Vám často podle výsledků testů napoví, co si dostudovat (kolonka “Kategorie”).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.