Vazby se slovesem "suggest""

Dobrý den, prosím o posouzení správnosti následujících vět: <br/> I suggest going to the cinema. (Navrhuji jít do kina.) <br/> I suggest (that) we go to the cinema. (Navrhuji, abychom šli do kina.) <br/> I suggested going to the cinema. (Navrhl jsem jít do kina.) <br/> I suggested (that) we went to the cinema. (Navrhl jsem, abychom šli do kina.) <br/> I suggested we should go to the cinema. (Navrhl jsem, že bychom měli jít do kina.) <br/> Lze stejnou větu v přítomnosti a v minulosti vyjádřit dalšími způsoby? Děkuji

<br/>

Dobrý den,
k formátování: pokud chcete umístit své věty pod sebe, dejte normální enter (ne HTML odrážku) a mezerník.

Co se týče dotazu, myslím, že ten přehled je vyčerpávající, až na jednu poslední, a to je subjunctive, který je malilinko formálnější: I suggest(ed) that we go to the cinema. Více v článku Konjunktiv v angličtině (the subjunctive mood).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.