Reading - vysvětlení významu slova

Ahoj. Mám tady text, a otázka zní Co se myslí slovy “that test” úplně na konci textu? Věděl by někdo proč a kde je to vysvětlené? :) Navíc mi nedává smysl, ta formulace fails that test. Díky Odpověď by měla být: B) connecting in a substantial way with other cultures

Ethan Zuckerman is excited by the possibilities the web provides for linking far-flung populations, for sampling different ways of life, for making us all digital cosmopolitans. His central thesis, however, is that while the internet does, in principle, enable everyone to become genuinely cosmopolitan, in practice it does nothing of the kind. As the philosopher Anthony Appiah puts it, true cosmopolitanism ‘challenges us to embrace what is rich, productive and creative’ about differences; in other words, to go beyond merely being tolerant of those who are different. Much of the early part of Rewire is taken up with demonstrating the extent to which the internet, and our use of it, fails that test.

Zvýrazněná část se podle mě vztahuje k třetímu a čtvrtému řádku odspodu, tedy k tomu, k čemu nás “kosmopolitanismus” vyzývá, a právě v tom internet, a to, jak ho používáme, selhává.

Děkuji za odpověď. Můžu poprosit o bližší vysvětlení zvýrazněného slova a pointy? Pořád mi nejde do hlavy, jak došli k tý odpovědi.

Asi bych se tolik nefixoval na to slovo TEST (v překladu by se s největší pravděpodobností neobjevilo, jak jsem uvedl výše). Internet a to, jak ho používáme, vlastně nevyhovuje tomu “pravému kosmopolitanismu”, a tím “selhává”.
Ta odpověď je formulována přinejmenším zvláštně… Jaké jsou další možnosti?

Osobně bych řekl, že je důležitější, že tomu textu rozumíte, než to, jestli dokážete zvolit jednu z předpokládám podobně obskurních možností.. :)

Ono právě o to slovo jde, jinak zatím nevím, jak jinak bych na to odpověděl. Jedná se o vzorový test na CAE, který bych potřeboval zvládnout na A při nejhorším na B. Chápu jak odpověďi, tak test vícemeně, přesto se mi jen stěží odpovídá. Zatím teda koukám jak jelen :) Jestli takto bude vypadat reálný test, tak to potěš)

Zde je celé zadání :) 32 What do the words ‘that test’ in line 13 refer to? A providing more widespread access to information B connecting in a substantial way with other cultures C establishing principles for developing the internet D accepting that not everyone in the world is the same

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.