carrot cake

Dobrý den, všimla jsem si výborného receptu na mrkvový koláč, http://www.helpforenglish.cz/…-carrot-cake akorát mám pár dotazů :) CAKE:

Heat the oven to 150 C.** Line a 20cm (10cm deep) cake tin. ** ← nechápu tuto větu, nekážu je přeložit :(

a pak nechápu, že na polevu (FOR THE FROSTING) we need:

250 g cream cheese (lučina), 2 tbsp lemon juice (citronový džus), 3 tbsp icing sugar (moučkový cukr)

Jaktože z těhlectěch 3 ingrediencí, (vlastně z 2, protože citronový džus nepočítám :) ) se stane, tak vynikající poleva .. možná je to hloupá otázka, (neumím vůbec péct) děkuji ,,,

LINE znamená “vyslat”, takže tam dejte papír na pečení nebo jen máslem potřít a moukou poprášit

LEMON JUICE je šťáva z citronu

Tu polevu zkuste a uvidíte :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 10 lety

LINE znamená “vyslat”, takže tam dejte papír na pečení nebo jen máslem potřít a moukou poprášit

LEMON JUICE je šťáva z citronu

Tu polevu zkuste a uvidíte :-)

děkuji, ale proč u toho Line a 20cm (10cm deep) cake tin. je napsané 20 cm a 10 cm hluboké) omlouvám se ,nejsem zrovna moc chápavý člověk :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lenka666 vložený před 10 lety

děkuji, ale proč u toho Line a 20cm (10cm deep) cake tin. je napsané 20 cm a 10 cm hluboké) omlouvám se ,nejsem zrovna moc chápavý člověk :)

Kulatá forma na dort, průměr 20cm, hloubka 10cm.

Teď jsem se ještě díval na ten článek s receptem. Četla jste i ten text pod receptem? Je tam toho dost vysvětleno. Třeba sloveso LINE.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 10 lety

Teď jsem se ještě díval na ten článek s receptem. Četla jste i ten text pod receptem? Je tam toho dost vysvětleno. Třeba sloveso LINE.

aha, moc děkuji! Ano četla, :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.