Preklad abstraktu do eng

Zdravím, potreboval by som trošku pomôcť s niektorými časťami môjho abstraktu. Ak sa tu nájde nejaká dobrá duša, ktorá mi pomôže budem veľmi rád.Nie som si istý či je preklad správny, budem rád za každú radu.
Standard procedure for examination of alergic reaction are skin tests and determination of specific IgE antibodies against extracts of hymenoptera venom. For confirmation of unclear results (double sensitization) we used another tests, mainly examination of specific IgE antibodies against alergen molecular components and basophil activation test. (slovensky: Štandardným postupom vyšetrenia alergickej reakcie sú kožné testy a stanovenie špecifických IgE protilátok proti extraktom hmyzieho jedu. Pre potvrdenie nejasných výsledkov (dvojitej senzibilizácie) je potrebné použiť ďalšie testy, predovšetkým stanovenie špecifických IgE protilátok proti molekulárnym komponentám alergénov a test aktivácie bazofilov. )

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.