Help for English

Pobyt v Anglii: skola + ubytovani v rodine

 

Ahojky, prave jsem odeslala prihlasku. A mam z toho trochu strach: mate s takovym kurzem nejakou zkusenost? Ted v cervnu jsem slozila PETku a za mluveni dostala skoro maximum, takze se snad vyjadrim. Ale nejvetsi starost mi momentalne dela baleni veci. Bylo mi durazne receno, ze si mam vzit destnik a nekolik fotek na legitimace. Nevite jeste o necem, co by se v Londyne hodilo a me by to nenapadlo? Nejake tipy? Nebo typy obecne, jak prezit skolu, novou rodinu, Anglii? Desim se toho, jak se s nimi budu domlouvat, jestli si muzu vyprat pradlo (v katalogu pisou, ze se u nich chodi na vecere a snidane, a ze se musim domluvit na prichodech a prani pradla). Pocitaji s tim, ze si u nich budu prat, nebo mam treba koupit prasek na prani? :-)

Cus, ja netusim, co presne myslis, jaky pobyt. Kazdopadne ja jsem zde jako aupair a peru , jim a vsechno kolem u rodiny. Myslim, ze s rodkou se domluvis v pohode, protoze oni pocitai s tim, ze nebudes mluvit jako rodily mluvci. Asi ze zacatku bych si hnedka sedl s rodinkou a vyjasnil si vsechno kolem toho, kdy musis byt doma, jake jsou tvoje povinnosti atd. Ja ale nevim presne, jak to ams domluvene. Kdybys mela nejake dotazy dale, tak napis na icq: 225654536

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.