Help for English

Word Skills - Intermediate work list

 

Zdravím,
Potřebuji poradit s tímto úkolem, jelikož moje sestra, která je na pedagogické fakultě, samozřejmě je to špatná volba, ale většina lidí, co si nechce nic připustit si dál tvrdě tvrdí, že bude učit děti, jako holka, která mě šikanovala a chce být učitelka přičemž mně nikdy nic nenaučila i když se o to snažila. Bůh s ní.
No, ale přejdeme k věci. Zítra píšu z Aj a moje retardovaná učitelka se usmyslela, že si napíšeme písemku, protože tupci jako jsem já jim vychází pětka, protože vědí, že ve světě se neztratí a škola je jim jako, kdyby člověk nabízel slepému člověku brýle. A teď je neurážím. Čest s nima.
Tak a teď k věci. Lets go guysss.
Zadání zní: Complete the sentences with compound nouns.
Neudělám to stejně jako ostatní, myslím tím, že bych tu vyplnil úkol a vy byste mi to jenom zkontrolovali. Ne takto nebude. Já tomu ani nerozumím. Takže napíšu tu jednu větu a moc vás prosím, jestli byste mi vysvětlili oč tu jde.
Věta: Do you have to be a member of the club to play on their golf_____? Mám doplnit slovo. Prostě wtf.

team

nebo “course”

golf course – golfove ihrisko

Compound nouns – zlozene podstatne mena, zauzivane slovne spojenia/frazy z viacerych slov – chcu od teba doplnit frazu

Jde o spojení typu CAR + KEYS = CAR KEYS, TENNIS + RACKET = TENNIS RACKET apod.
Každé z těch slov může fungovat samostatně jako podstatné jméno (auto / klíče), nebo jsou spolu, a potom se to první z nich chová jako přídavné jméno (tenisová raketa).

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.