Zdravím,
jak se podle vás anglicky řekne “rodiče mě k něčemu vedli” tedy třeba “rodiče mě vedli k hudbě…” (např. mě od mala učili hrát na kytaru).
Myslíte, že můžu prostě říct “My parents led me to music”?
Díky
Zdravím,
jak se podle vás anglicky řekne “rodiče mě k něčemu vedli” tedy třeba “rodiče mě vedli k hudbě…” (např. mě od mala učili hrát na kytaru).
Myslíte, že můžu prostě říct “My parents led me to music”?
Díky
Snad ano. Dobré je znát také sloveso ENCOURAGE (my parents encouraged me to play music).
Also:
What got you into music ? What do you love about it? What do you hate? My parents got me into music as a kid, always playing it in the car and at home and encouraging me to sing along.
My parents noticed that I had a knack for it, and ultimately steered me in the direction of music with piano lessons and later, choir.
My older sister was also very artistic, doing sign painting, piano, violin, and sparked my interest in music.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.