Čauko,
prosím vás, lopotím se tady s překladem toho slova smyčce. Mám tu větu V Brně vystoupí smyčce Pražského filmové orchestru. a všude mi to vyhazuje jako překlad k smyčcům loop. Je to správně?
Děkuju
Čauko,
prosím vás, lopotím se tady s překladem toho slova smyčce. Mám tu větu V Brně vystoupí smyčce Pražského filmové orchestru. a všude mi to vyhazuje jako překlad k smyčcům loop. Je to správně?
Děkuju
the strings, the string section, nebo the string players:
- the strings of the Prague Symphony Orchestra mesh with Atlas’ ethereal vocals to lend the track a suitably cinematic feel.
- To convey these ideas Kaczmarek has used a fairly small ensemble – the string section of the Prague Filmharmonic Orchestra
- The latter's “Reformation Symphony” had a notable difference, with the string players of the London Symphony Orchestras standing during the performance.
Čauko,
Děkuju
Musíte se vždy dívat, co Vám slovník nabízí. Když napíšete SMYČCE,
tak Vás navede na heslo SMYČKA (= loop) – které samozřejmě nehledáte.
![]()
https://www.dict.com/…/smy%C4%8Dce
Pokud potřebujete překládat častěji, doporučuji slovník Lingea Lexicon Platinum Lingea Lexicon 5 (elektronický slovník).
the strings, the string section, nebo the string players:
- the strings of the Prague Symphony Orchestra mesh with Atlas’ ethereal vocals to lend the track a suitably cinematic feel.
- To convey these ideas Kaczmarek has used a fairly small ensemble – the string section of the Prague Filmharmonic Orchestra
- The latter's “Reformation Symphony” had a notable difference, with the string players of the London Symphony Orchestras standing during the performance.
Paráda, moc děkuju. ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.