Help for English

Překlad anotace

 

Ahoj, potřebovala bych pomoc s překladem anotace k mé bakalářce do angličtiny, se kterou si nevím rady. Moc děkuji za pomoc.

Cílem bakalářské práce s názvem: Výzkum stresových faktorů vzhledem k finanční gramotnosti vysokoškolských studentů je zjistit, jakou měrou vulnerability vůči stresu disponují studenti Fakulty informatiky a managementu, jaké jsou jejich znalosti, zkušenosti a jaké je jejich chování na finančním trhu. Teoretická část bakalářské práce je rozdělena do tří hlavních kapitol s názvy Stres, Stres ve vysokoškolském prostředí a Finanční gramotnost, ve kterých jsou podrobně vysvětleny základními pojmy a pojmy s nimi nadále související. Na konci teoretické části je kapitola s názvem Dopady koronavirové krize na duševní zdraví člověka, ve které jsou blíže rozepsány ekonomické a sociální dopady na každodenní život jedince. Praktická část se zabývá samotným výzkumem vulnerability vůči stresu a finanční gramotnosti vysokoškolských studentů Fakulty informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové. V této části práce byly zkoumány výsledky na základě dvou dotazníkových šetření, které byly na sobě zcela nezávislé. Získaná data byla zpracována pomocí programu MS Excel.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.