Help for English

Nevěřím korektorovi pokračování

 

[ Omlouvám se, teprve ted' jsem si uvědomil, že omylem opravuju ve vašem původním textu a ne ve své reakci. Sorry about that! Snad to nebude vadit. ]

Předtím jsem napsala asi polovinu z vět, které mi korektor opravil a u nichž si myslím, že chybu asi nemám. Prosím ještě o zkontrolovani této části.

I called my girlfriend, who told me that I had attacked [better: assaulted] a police officer who was now in hospital and that policemen of the whole region were looking for me.

I was hiding for two days more [better: I hid for another two days] in a small cabin in our garden where the second armed response unit found me.

It was my fourth custody. It was the fourth time I had been taken into custody.

But I knelt in the cell and I said… Musí tu být skutečně knelt down? [Ne, nemusí: knelt nebo knelt down.]

After half a year [? půl roku potom??] ] I prayed the prayer of salvation. Lze v tom případě říct to pray some prayer? To mi sice neopravil, ale myslím si, že to není správně. Pray some prayer I said a/the prayer of salvation.

She prayed for deliverance. Nebo She prayed for delivery? Myšleno za osvobození od démonů.

It is impossible to express it this by in words. [Better: there are no words to describe what happened next.]

The judge told them to remove me the cuffs take my cuffs offOn no circumstances should I be removed the cuffs. [? Nerozumím ☹️ ]

I told him that I might not hear good. [? I asked him if I had heard properly ]

If I were you, I would accept it ☹️ agree to this before changing I change my mind, and I would reject the time-limit for appeal [??]. Měl to přijmout ten odsouzený dřív, než si to soudce rozmyslí.

I did not merit deserve(?) them [them = kdo?]. Nor did I do anything for them [??].

Since then I have been living a wonderful life. It is such a change that can happen even in your life. ☹️ Tady mi změnil it na there. This is the kind of change that could happen in your life too.

All you need to do is choose a good church [? – kostel? cirkev? víra?] . Nebo podle korektora find a good church? All you need to do is find faith.

Odsouzený to měl přijmout dřív, než si to soudce rozmyslí a měl odmítnout lhůtu na odvolání.

Odsouzený měl v papírech, že v za žádných okolností mu nesmí být sejmuta pouta.

Nezasloužil jsem si je (Boží zázraky). Ani jsem pro ně nic neudělal (aby se mohly stát).

V poslední větě se myslí : zvolit si dobrou církev.

Moooc děkuji

Thanks for the additonal context, which wasn't clear from the English version.

Odsouzený to měl přijmout dřív, než si to soudce rozmyslí a měl odmítnout lhůtu na odvolání. If I were you, I would reject the time limit for appeal and agree to this before I [?? Odsouzený to měl přijmout … a měl odmítnout … } change my mind. (Kdo odmítne lhůtu na odvolání – odsouzený (??_) nebo soudce?)

Odsouzený měl v papírech, že v za žádných okolností mu nesmí být sejmuta pouta. The judge told them to take my cuffs off, although my custody papers said my cuffs should not be removed under any circumstances.

Nezasloužil jsem si je (Boží zázraky). Ani jsem pro ně nic neudělal (aby se mohly stát). These were divine miracles that I did not deserve or do anything to merit.

V poslední větě se myslí : zvolit si dobrou církev. All you need to do is find the right church.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.