Help for English

CAE (na PC)

 

V dubnu (27.4.) budu skládat CAE zkoušku na počítači, kdo další ? :-)

Připravuji se denním samostudiem angličtiny, četbou thrillerů v angličtině, denním čtením a poslechem BBC a zkoušením zkoušek na nečisto (mockrát děkuji lidem, co sem hodili odkazy na testy – moc mi to pomohlo ..). Snad to dopadne :-)
Ještě bych měla zapracovat na konverzaci, ale na štěstí můj přítel umí hodně dobře, tak diskutujeme nad některými tématy v angličtině spolu :-) Co Vy ? Jak se připravujete ?

Ahoj. Už mám po přípravách a čekám na výsledky, které budou v lednu. Mám ale obavy, že to nedopadne dobře. Potřeboval bych nějaký tip na to jak si zafixovat grmatiku. Use of English je největší problém. Fráze, kolokace, ustálená spojení to se všechno dá naučit, ale nemáte někdo nějký tip na tu gramatiku? Vždycky když otevřu učebnici a začtu se do gramitky je mi z toho na nic, to prostě nefunguje.

Ahoj Koffi :-)
No já se učím gramatiku a fráze hlavně v kontextu, ale někdy je to prostě těžký, chce to číst a uvědomovat si věci v praxi – hodně čtu Browna a další bestsellery :-D

koffi, mohol by si byt trosku konkretnejsi? Co napr. z gramatiky si nevies zafixovat?

Mám dotaz – když je třeba pro absolvování testu mít správně alespoň 60 % „cvičení“, znamená to celkem a nebo můžu mít např. reading na 45 % a use of english na 85 % a stejně projdu ?

ide o priemer, kludne mozes z niektorych casti „prepadnut“

Mám dotaz – když je třeba pro absolvování testu mít správně alespoň 60 % „cvičení“, znamená to celkem a nebo můžu mít např. reading na 45 % a use of english na 85 % a stejně projdu ?

odpovedal som ti vyssie…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.