n eformální dopis

dobrý den, prosím vás pomohl by jste mi někdo s neformálním dopisem :-) mám v něm poděkovat za něco, ale ještě mi pár slov chybí abych se vešla do stanoveného limitu kterej máme. A chtěla jsem se zeptat kde mám chyby nebo kde by to mělo být jinak předem děkuji :-) prosím :-)

Dear uncle Peter,
How are things? Thank you very much for the book that you sent me for me birthday. It is exciting! It is very interesting novel! I have read it every day for the last month. Next week she will lend Lucy, would you like to read it too.

I had a really good birhtday! My mutter baked big chocolate cake. It was really fantastic. I got lots of great presents. My grandparents gave me jewellery and Cds. My sister gave me new jeans and sweatshirt. I wore it to the party yesterday.

I hope you and aunt Karla are well and that we see you soon. Thanks again for the book!

Lots of love

Andrea

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.