Speaking

Dobrý den, potřebovala bych poradit pár vět, které bych měla říct na téma technologie…
Popisovat potřebuji tyto věci:
a computer, a CCTV camera, a nuclear weapon, a car,a satellite, a robot a digital watch
a máme u nich rozhodnout:
1.made the world better
2.made the worlg worse
3.made no difference

a dále potřebuji ke každé té věci napsat pár vět…
přesné zadání: To express your opinion, use phrases and expressions such as:
I think(cars have made the world better/worse) because......
In my opinion..... because.....
On the other hand.....
Prosím poraďte mi nějaký ten názor, co si myslíte o těchto věcech… nevím si už rady… děkuji předem…

Prosím poradí mi někdo???? :(

zkus napsat aspoň něco, pak ti spíše někdo pomůže. Tvé názory nikdo nezná, ale určitě každý respektuje :-) 8-)

Počítače ovlivnili celý svět. Někteří Lidé si už bez něj nedovedou svůj život představit. Jsou potřeba ve školách, bankách, kancelářích…
Na druhou stranu, jsme na nich i závislí. Sedíme u něj několik hodin a nemáme čas na některý důležitější věci…

Auta jsou součástí lidstva. Lidé se snima dopravují do práce. Jsou nezbytné pro některé podniky, které je potřebují pro svou práci.....
Na druhou stranu ale znečišťují ovzduší, stávají se různé dopravní nehody ......
Prosím byli by jste tak hodní a přeložili mi tyto věty do angličtiny?? děkuji :-)

Zatial sa tu do Teba, mile tajomne dievca, este nikto nezamiloval ze by ti pisal za Teba domace ulohy :-) tie si robkaj pekne sama. Skus to prelozit ako budes vediet a potom ti to opravime alebo poradime.

Tajemná dívko: musím souhlasit s nscnsc. Tím, že Ti to tady budeme celé překládat se Angličtinu rozhodně nenaučíš. Zkus vyvinout nějaké úsilí také sama. Určitě Ti tu každý rád poradí, pokud bude z Tvé strany vidět alespoň trochu snaha.
V mateřštině to máš připravené sice hezky, ale to nestačí, je třeba také zkusit překlad do AJ.

nakonec jsem to celé zvládla přeložit a s malýma chybama jsem zvládla celou tuto práci :) ale jinak děkuji … :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.