Help for English

Letní brigáda v UK pro 16 leté?

 

Ahoj,chtěla jsem se zeptat, má někdo zkušenosti s nějakou agenturou, která nabízí brigády už i pro 16leté? Pro plnoleté je jich hodně, ale pro mladší?
Zajímala by mě hlavně práce v okolí Londýna.
Díky za tipy.

Vrabec

Zkušenosti sice nemám, ale budu-li se jen domnívat, řekl bych, že by to bylo možné jen za předpokladu, že nezletilí budou pobývat v nějaké rodině, a to ještě čert ví jestli tam mají zákon, který takovou situaci řeší. Každopádně přímo v Londýně (a myslím, že i v blízkém okolí) je poměrně snadné sehnat práci/brigádu na černo. Stačí přijet a poptat se. Ale to už chce dobrodružnější povahu :)

Ahoj,je mi 17 a v létě sem byla na farmě ve Skotsku, byli tam i šestnáctiletí. Přes žádnou agenturu jsme ale nejeli. Jen jsme obeslali asi 50 farem a čekali kdo se ozve.

Díky Baruš,už jsem totiž začínala mít pocit, že vlastně není žádná šance. Dík za radu.

a nevěděl by někdo pro 15letý? někde v Anglii? práce se nebojim ale je těšké spíš skoro nemožné někde něco sehnat :-(

Ahojky „děcka“. Fandím vaší odvaze, ale proboha mějte rozum! Angláni už dávno nejsou ochotni riskovat a zaměstnávat někoho na černo. A když, tak obvykle za hodně drsných podmínek. Takže myšlenku „vydělat si“ spíš puste z hlavy. Myšlenka -budu si sbírat jahůdky a učit se anglcky- je hodně naivní. Dneska jsou tam plné supermarkety Poláků a taky Čechů, ale ti tam žijí. Mít „ubytování“ na slámě ve stáji a „jídlo“ jednou denně by se vám určitě nechtělo. Ti, kterým to vyšlo, napíšou super zkušenosti, ale ti ostatní (a je jich dost) ne. Jsou rádi, že to „přežili“. Loni jsme byli na zájedu na jihu Anglie (Torquay) a přivezli jsem 3 děcka domů. Také z farmy! Bez peněz a naprosto „hotový“. Náhodou jsme na ně narazili, když jsem šli okolo farmy. Tak prosím, dávejte moc velký pozor, než se tam vypravíte. Nebo! Jeďte tam „legálně“ třeba na výlet a zkuste si něco najít přímo na místě.
Omlouvám se, nějak jsem se „rozpovídala“, ale předešlé dotazy a příspěvky mě k tomu přímo „vybízí“. Jo,legálně pracovat tam mohou myslím od 14ti, ale jen asi 4 hod.týdně!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.