bakalářská práce

Dobrý den,dostala jsem téma bakalářky: Stereotypes between Polish and Czech people…každej mi říká, že na to seženu hodně literatury, to je sice fajne, ale spíš bych potřebovala poradit s osnovou, jak si to správně rozvrhnout o čem přesně psát, DĚKUJU MOC

Tak to by ti asi mal poradit tvoj skolitel, nie?

ne,osnovu si musíš sestavit sám a všechno kolem to samé- školitel pouze opravuje a dohlíží

nechci bejt zlej, ale pokud sama nedáte dohromady osnovu Bc. práce, tak je to smutný…považte, já si musel sám dělat nejen osnovu, ale i vymyslet téma

no, já též nechci být zlá, ale každej není machr na psaní blbin jako jsou eseje, BP a DP…podle mě je to naprosto zbytečný, stejně to nikdo potom číst nebude…nejdůle­žitější je, co se na studiu naučíte = z toho potom státnicovat a ne psát práci tzv. o ničem :)

zkuste tu práci pojat nějak netradičně, zajímavě. Když už ji musíte psát … co třeba aktuální průzkum mezi Poláky a Čechy co si o sobě a o těch druhých myslí? Nemusí to být stereotypní, ale o stereotypech, ustálených jednáních, ale výjimky potvrzují pravidla 8-) Taky dost záleží na tom jaký druh školy studujete…

Ty chceš titul bakaláře a nevíš si rady s takovou prkotinou? Dneska už to vážně dávají kde komu.

já taky nejsem machr na psaní, ale jako blbost mi to nepřijde, protože na rozdíl od exaktních věd, v těch humanitních je psaní, jako budoucí možná obživa(publikace např.), důležitou stránkou a BP by měla být už tou (proto)publikací, která ukazuje, jak dokážete přemýšlet, dávat si věci dohromady atd. …kdyby byla vš jen o učení (jak v tomu v mnoha případech je bohužel), tak by to bylo opravdu smutný, protože paměť není všechno

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.