Help for English

Sťahovanie podcastov

 

V nejakom príspevku niekto žiadal o stránky na hovorovú angličtinu a bola mu poradená aj táto: http://englishpod.com. Vynikajúca stránka, avšak po týždni používania sa musíte opäť zaregistrovať. Keďže sa mi páčia dialógy, chcel som si ich stiahnuť do PC resp. do mobilu. Ide to samozrejme veľmi jednoducho pomocou „ulož cieľ odkazu ako…“. Lenže po takých piatich lekciách som mal toho plné zuby (4 zvukové a 1 pdf súbor). Hľadal som preto, ako to urobiť jednoduchšie.

Odpoveďou (samozrejme nie len pre spomínanú stránku) je plugin do Firefoxu – DownThemAll.

Treba:

-Nainštalovať cez doplnky a reštartovať Firefox

-ísť na stránku s danou lekciou

-Nástroje-DownThemAll

-Otvorí sa manažér a nižšie si môžete „zafajknúť“ čo chcete sťahovať (ja som dal audio súbory a pdf)

-nájsť cestu na HDD a napísať názov adresára

-štart

Určite tento doplnok mnohí poznáte. Ja som skôr uživateľom Downloadhelperu a priznám sa, tento doplnok som vyskúšal len dnes. Musím však uznať, že je veľmi efektívny. Kedže sa rád delím o skúsenosti, musel som to sem napísať. Tak nech poslúži

:-)

Prosím, máte nějaký oblíbený prográmek pro vyhledávání a stahování podcastů pro Windows (kde je možné i zadání jazyka, ve kterém podcasty hledám)? Já mám pouze pro Androida, pro Windows nic neznám… Předem díky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.