Help for English

Konverzační klub v Praze

 

Je tu někdo, koho by bavilo povídat si anglicky, kdo by chtěl vylepšit svůj mluvený projev a chtěl by si pokecat naživo?
Moje pasivní znalosti se pomalu zlepšují, zatímco mluvení pořád hodně pokulhává a chtělo by to intenzivnější trénink :-).

Na Englishbooks Day jsem mluvila s Honykem, který založil diskuzní skupinu v Třebíči. Snad se najde pár nadšenců i tady v Praze…

Ahoj, přesně takové trénování bych potřebovala taky. Jak to v Třebíči šlo s diskuzní skupinou?

No právěže dobře :-), už se scházejí nějakou dobu.

Už jsem to plánovala loni, ale přeci jen letos mám už děti v lepší věkové konstelaci a dostala bych se, jdu do toho Chocolatko. :)

Cifko, super! :-D
Snad se ještě někdo přidá :-).

Yes, we are doing pretty well. Actually, today we are celebrating the 10th meeting. As a support I run a simple website (www.anglictina-trebic.estranky.cz) and there is also a Facebook Group, which currently gathers approximately 30 people. However, just about a half of them have participated at least once.

It takes some time to set up a group like this but it's worth the time and effort :-)

Přidala bych se taky :-)

Ahoj, já se taky přidám ! :-D

If I lived in Prague or nearby, I would join your conversation group with pleasure. Of course, provided that I would be accepted.:-D
I am considering starting off such a group in my place of residence but it all mainly depends on my time possibilities.

I would need to improve my speaking English too.

Kdo tedy chcete v Praze konverzovat, napište mi soukromou zprávu, nějak se domluvíme.

Po prázdninové pauze je tu opět možnost přidat se k naší diskuzní skupině!

Asi budeme měnit místo schůzek (opět bude někde na metru) a den, tak kdo by měl zájem se v Praze scházet a vylepšit svoji mluvenou angličtinu, ozvěte se.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Chocolatka vložený před 12 lety

Po prázdninové pauze je tu opět možnost přidat se k naší diskuzní skupině!

Asi budeme měnit místo schůzek (opět bude někde na metru) a den, tak kdo by měl zájem se v Praze scházet a vylepšit svoji mluvenou angličtinu, ozvěte se.

Chci se zeptat jestli se mohu přidat ke konverzační skupině ? Potřebuji se rozmluvit a moc příležitostí nemám. Děkuji za odpověď.

V podstate stejny dotaz jako jaroslava1121 – jak se mohu pridat ke konverzacni skupine; eventualne vzhledem ke stari prispevku tykajicich se konverzacni skupiny, zda vubec jeste existuje. Pripadne, je-li tady nejaky zajemce z Prahy o konverzace (ja jsem zhruba uroven C1), at mi da prosim vedet na aj365@seznam.cz – taktez se potrebuji rozmluvit.

Ahojky, taky bych měla zájem se přidat k této skupině. Nebo pro začátek aspoň navštívit, abych věděla, zda bych porozuměla :) Jsem bohužel věčný student… Většinou rozumím,ale mám problém s mluvení v AJ. Díky za info Martina, Praha (mejl na mě: martina.vesela­.89vgmail.com)

oprava: mejl na mě: martina.vesela.89@gmail.com :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.