Help for English

Profil uživatele: sagitta

Statistické informace

Datum registrace: 2008-11-12 19:21:56
Poslední aktivita: 2013-12-16 19:48:53
Počet článků: 0
Počet příspěvků: 5
Počet vyhodnocených testů: 137
Počet přečtených článků: 0



Něco o mně

Informace o uživateli

jméno: M.
pohlaví: muž
věk: moc
Student posledniho rocniku FSI VUT vyrobnich stroju a robotiky. Konickem se mu stala anglictina a jine jazyky (rustina, nemcina, castecne rumunstina). Rad mluvi anglicky s ostatnimi lidmi, dalsim zajmem jsou hory a cestovani. Je vasnivym milovnikem hospod, baru a bezvyznamneho tlachani u piva s lidmi, ktere ma rad. Ve strizlivych okamzicich jeho zivota jezdi na motorce znacky JAWA 350, dela boldering, hraje si s CAD(Inventor), astronomie a v neposledni rade domaci kutil praci vseho druhu, jak s kovem, tak s drevem.

Já a angličtina

Jaký je Váš vztah k angličtině? Jak odhadujete svoji úroveň? Jak se učíte dlouho?

Vztah ma k aglictine pozitivni, jelikoz ho bavi. Od prvni tridy ZS se ucil nemecky a to i na stredni skole, kde byl vyucivan pouze jeden jazyk. Stredoskolska ucitelka nemciny dokazala tak zprotivit vyuku, ze ji po nejaky cas nemel rad a byl dokonce rozhodnut ji uplne zapomenout. K anglictine se dostal az na VS v prvnim rocniku(2007), jednalo se pouze o technickou anglictinu. V roce 2009 zacal chodit na kurz obecne anglictiny pro falesne zacatecniky(ve skupine byl uplne nejhorsi), drel jak kun a v roce 2010 odjel na 4 tydny do Anglie do Colchesteru do jazykove skoly. Byla to jedna z nejuzasnejsich zkusenosti, co v zivote zazil. Doporucuje vsem! V anglictine pokracuje, snazi se ucit kazdym dnem alepson chvilku, anebo jen blbym ziranim do anglickeho textu(je jedno jestli cumim na bednu, nebo do ucebnice :-).
Anglicky se ucim protoze je to nejvice rozsireny jazyk na svete(jako druhy jazyk). Jeho metody vyuky(ucebnice, materialy, prilezitosti, ...) jsou,podle me, velmi sofistikovane, ve srovnani s jinymi jazyky. Taky protoze chci aspon jednu vec umet trochu poradne, v neposledni rade je to zabava. Mym cilem je rozumet bez jakykoliv titulku americkym a britskym filmum a serialum, taktez by chtel v budoucnu zvladnout nekterou ze zkousek (FCE - nejspis).
odhad úrovně: B1
délka studia: 3 - 5 let

Preferovaná angličtina

Jakou preferujete angličtinu

Preferovaná angličtina: tu, ktere rozumim
Je lepsi vedet o cem se mluvi, nez jen poslouchat prizvuk. Ne vazne, zalezi na tom, jak kdo mluvi, znam ctyri lidi z New Yourku a kazdy mluvi naprosto jinak(prizvuk, vyslovnost, tempo a v neposledni rade i zpusob jakym co vyjadruji, slozitost vety a slovni zasoby).

Co dělám pro svoji angličtinu

Co děláte, abyste se zlepšovali v angličtině?

Spim denně

Zkoušky, certifikáty

Jaké zkoušky či certifikáty máte za sebou?

7AZ B1 Cerven 2011 C

Vlivy

Co Vás ve studiu angličtiny ovlivnilo a jakým způsobem?

pobyt v Anglii zari 2010

Co je snadné a co těžké

Popište, co je pro Vás na angličtině jednoduché a co Vám nejde.

?

Oblíbené materiály

Zde napište, jaké materiály (učebnice, cvičebnice, software, hry apod.) používáte při učení.

helpforenglish.cz marek vit

Oblíbené webové stránky

Jaké webové stránky používáte při učení angličtiny?

helpforenglish.cz
voice of America